Romantische afsluiting

Huwelijksaanzoek bij laatste kampvuur Temptation Island: Love or Leave

8 juni 2023 16:00 | reality | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen

De dreamdates van Temptation Island: Love or Leave zijn achter de rug, dus hoog tijd voor het laatste kampvuur. In de een-na-laatste aflevering van de realityserie, die vanaf vandaag te zien is op Videoland, komen kijkers erachter hoe het afloopt met Shanta en Joël, Mitch en Iris en Evie en Mike. En voor één van die koppels eindigt het liefdesavontuur wel heel goed!

Let op: dit bericht bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Huwelijksaanzoek

Vorige week zagen Temptation Island-kijkers al hoe er een uitzondering werd gemaakt tijdens het programma, waardoor Mitch en Iris samen op dreamdate mochten in plaats van met een vrijgezel. Al in de uitzending van vorige week zien kijkers en Iris zelf ook hoe Mitch is veranderd in een korte periode.

Aan het begin van hun Temptation-avontuur vertelde Iris dat Mitch wel wat vaker romantisch mocht zijn, omdat hij bijna nooit wil knuffelen of romantische dingen doet. Daar kwam tijdens de dreamdate al verandering in, want daar was een compleet nieuwe Mitch te zien die een romantische setting creëerde voordat Iris aankwam.

Bij het laatste kampvuur geeft Mitch aan dat hij Iris voor lief nam. ''Ik nam haar voor lief en heb niet genoeg waardering naar haar uitgesproken'', vertelt hij erover. Hij vult aan: ''Ze zijn allemaal leuk, maar niemand kan tippen aan mijn meisje.'' Net voordat het koppel samen wil weglopen van het laatste kampvuur, gaat Mitch op één knie. Dat allemaal tot grote verbazing van Iris, die overigens wel volmondig ja zei op het aanzoek.

Shanta en Joël en Evie en Mike

Iris en Mitch zijn niet de enige die de liefdestest overleefd hebben, want uit de nieuwste uitzending blijkt ook dat Shanta en Joël en Evie en Mike nog samen zijn. Of de relaties van Miriam en Lester en Melanie en Ramon het overleven, is in de aflevering van volgende week te zien. Die is vanaf donderdag 15 juni te bewonderen op de streamingdienst.

Meer over