Thomas Berge weet raad

Instagram censureert Babette van Veen na plaatsen naaktfoto

9 juni 2022 23:45 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Blote vrouwen op Instagram zijn uit den boze. Die les leerde een verbijsterde Babette van Veen toen het social media platform een door haar geschoten naaktfoto direct offline haalde.

Mede dankzij een bejubelde naaktshoot won Babette van Veen de tweede aflevering van de zomereditie van Het perfecte plaatje. De jury beloonde haar creatieve blik zelfs met een 8.8.

Tepels

Alle reden voor Babette om de kiekjes vol trots met haar volgers op Instagram te delen. Van Veen had een bijzonder artistiek portret van een naakte vrouw geschoten dat volgens de censuur software niet door de beugel kon. Ontblote vrouwentepels blijken niet toegestaan en laten die nou juist pontificaal doch smaakvol in beeld zijn gebracht. Even zat ze met de handen in het haar, maar de fotografe kreeg hulp uit onverwachte hoek.

Sterretjes

Haar medekandidaat Thomas Berge wist binnen een paar minuten al wat het probleem was en hoe hij de foto moest aanpassen. Door simpelweg twee sterretjes op strategische plekken te plaatsen kon het winnende beeld van Babette toch met haar lyrische volgens gedeeld worden. 

Het perfecte plaatje is iedere woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4.

Meer over