Nieuwe klus

Jan Versteegh presenteert de finaleshow van Een Jaar van je Leven

22 augustus 2023 13:09 | reality | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Jan Versteegh heeft weer een leuke tv-klus te pakken. De presentator staat aanstaande vrijdag aan het roer van de spannende finaleshow van Een Jaar van je Leven.

Aan hem de eer om de 846.515 euro uit te reiken aan een van de twee finalisten.

Lees alles over: Een Jaar van je Leven 

Een Jaar van je Leven

Aanstaande vrijdag is het voor de vaste kijkers van het realityprogramma dan eindelijk zover: de grote finale van Een Jaar van je Leven. Na een jaar vol zenuwslopende spelletjes, een voedselschaarste van jewelste, samenwerken en vooral heel wat exits, strijden daarin nog de laatste twee deelnemers - waar je hier over leest - om maar liefst 846.515 euro. Dit doen ze onder toeziend oog van hun familie, vrienden en presentator Jan Versteegh.

Laatste opdracht

Het lekkere bedrag krijgt niemand cadeau. De twee finalisten geven in de laatste aflevering nog een keer alles tijdens een volgens de zender 'adembenemende' allerlaatste opdracht. Hoe die er precies uitziet, is de vraag. Zelfs de Videoland-kijkers zijn hiervan nog niet op hoogte aangezien de livestreams sinds maandagochtend officieel offline zijn.

Wat we weten is dat de twee finalisten wel alles uit de kast moeten halen. Volgens Talpa moeten ze immers slim zijn, hun hoofd koel houden en vooral... snel. 

Mirthe, Bern, Wendy, Isaac, Sacha en Erik in Een Jaar van je Leven

Mirthe, Bern, Wendy, Isaac, Sacha en Erik in Een Jaar van je Leven

De finale van Een Jaar van je Leven is op vrijdagavond om 19:30 uur te zien op SBS6.

Meer over