Ongelukkige vrouw

Janneke Jelies besluit knop om te zetten na eerste beelden Een Huis Vol Emigreert

27 februari 2024 14:13 | reality | Door Marjolein Vos

© KRO-NCRV
Janneke Jelies, bekend van Een Huis Vol en Een Huis Vol Emigreert, heeft maandagavond een persoonlijk verhaal gedeeld met haar volgers. Het gaat dit keer om haar gewicht.

"Vanavond even een ander verhaaltje van ons dan dat jullie gewend zijn", start ze het bericht nadat ze iedereen een goedenavond heeft gewenst.

Gewicht

Ze vertelt dat ze het lastig vindt om over te praten, maar het toch wil delen met haar volgers. "Voor degene die mij een beetje kennen en ons al een tijdje volgt weet dat ik veel struggle met mijn gewicht. En dat ik voor de zwangerschap van Johni veel afgevallen was. En na de zwangerschap van Harrie ben ik toen ook een keer 35 kilo afgevallen." Maar zodra ze weer zwanger was, zat het er zo weer aan.

Reden

Of het nu aanleg is of toch het eten, Janneke denkt beiden, maar toen ze de beelden van Een Huis Vol Emigreert van tevoren zag, wist ze dat ze iets moest veranderen. "Het enige wat ik zag was vooral een ongezonde vrouw die echt gelukkig is met haar gezin en met wat we nu allemaal doen. Maar zwaar ongelukkig is met haar zelf", dus besloot ze gezond te gaan eten en te gaan sporten. En dat lukt aardig vertelt ze.

Leefstijl

Samen met dochter Jennie gooit Janneke haar leefstijl om met behulp van een coach. Ze belooft de volgers van de familie om hun op de hoogte te houden, ook natuurlijk van hun Spaanse avontuur.

Een Huis Vol Emigreert is elke vrijdag te zien om 21.25 uur op NPO1.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fam jelies (@famjelies)

Meer over