Spoilers!

Jerney en Jeffrey uit Married at First Sight maken hun keuze: blijven ze getrouwd?

19 maart 2024 13:05 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het huidige Married at First Sight-seizoen zit er bijna op en dus is de vraag: blijven de koppels getrouwd of gaan ze scheiden? Aan Jerney en Jeffrey de taak om het spits af te bijten.

Let op: spoilers van aflevering 21! 

Jeffrey en Jerney

Als er één koppel uit Married at First Sight 2024 is waar we ons al wekenlang geen zorgen over maken, dan zijn het wel Jerney en Jeffrey. Deze twee alleenstaande ouders hadden vanaf het begin een geweldige klik, en die hebben ze gedurende het hele seizoen weten vast te houden. Zelfs de afstand tussen hen, waarvan we dachten dat het een struikelblok zou kunnen zijn, bleek geen probleem te zijn: Jerney liet al doorschemeren dat ze best bij Jeffrey wilde intrekken als het zover kwam.

Liefdesboodschap

We kunnen het dan ook heel spannend maken, maar eigenlijk is dat niet nodig. De twee besluiten aan het einde van dit avontuur gewoon getrouwd te blijven, zo blijkt in de 21ste aflevering van Married at First Sight. "Ik ben de afgelopen weken veel voor je gaan voelen. Van kleine kriebels tot een mega verliefdheid. En waar ik altijd bang ben om mij volledig open te stellen, durf ik dit juist wel bij jou. Ik voel me veilig, gelukkig en geliefd door jou en ik durf nu met volle overtuiging te zeggen: ik hou van jou. En ik wil niets liever dan getrouwd met je blijven", vertelt Jerney haar man.

Hij sluit zich daar natuurlijk bij aan. "Tijdens het koppelsdiner gaven we elkaar een cijfer. Jij vond ons huwelijk een 9,5 en die raakte me", gaat hij dan ook verder. "Dat deed me goed waardoor ik zeker wist: Jerney, ik ben verliefd op je. We moeten elkaar nog beter leren kennen en ik heb er alle vertrouwen dat we er iets moois van gaan maken. Jerney, ik hou van je. Uit de grond van mijn hart heb ik besloten om getrouwd te blijven."

En zo geschiedde...

Jerney en Jeffrey uit Married at First Sight

Benieuwd wat de andere koppels besluiten? Houd dan deze pagina van Married at First Sight in de gaten

Meer over