Suggesties gevraagd

Jip uit Over Mijn Lijk moet haar huis uit en vraagt volgers om hulp

25 januari 2022 15:05 | reality | Door Judith Regeling

© Still BNNVARA

Bittere tijden voor Jip Schreibers en haar gezin. De ongeneeslijk zieke vrouw, die wordt gevolgd in Over mijn lijk, moet haar huis uit vanwege zinkgevaar. 

In Over mijn lijk volgt Tim Hofman dit seizoen vijf ongeneeslijk zieke jongeren die ondanks hun heftige omstandigheden nog alles uit het leven willen halen. Eén daarvan is de 26-jarige Jip, die in 2013 te horen kreeg dat ze een hersentumor heeft en daaraan op jonge leeftijd zal overlijden.

Over Mijn Lijk

Om niet bij de pakken neer te zitten, reisde ze de afgelopen jaren samen met haar vriend Max en dochtertje Ava de wereld over in een camper. Echter moet ze nu door de behandelingen die ze krijgt in de buurt blijven en daarom heeft het gezin zich gevestigd op een woonboot in Amsterdam. Alleen niet lang meer. De woning is namelijk afgekeurd vanwege zinkgevaar, zo maakt ze duidelijk op haar Instagram.

Jip Schreibers

Jip doet daarom nu een oproep aan volgers of zij haar kunnen helpen aan een huisje in Amsterdam. Veel eisen hebben zij en Max niet. Een dak boven hun hoofd in de buurt van de school van dochtertje Ava zou al fantastisch zijn.

En gelukkig voor Jip wordt daar massaal gehoor aan gegeven. Zo schrijft een volger: “Kijk even bij natuurcamping De Kemphaan in Almere. Daar heb ik een tijdje mogen verblijven met mijn zoon.” Ook iemand anders heeft een idee: “Ik woon in Amsterdam met mijn 3 kindjes. Mocht je niks vinden, heb ik wel een slaapkamer waar je kunt slapen tot je iets vindt.”

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jip Schreibers (@jipavamarie)

Meer over