Niet verliefd

Job en Nathalia kiezen voor vriendschap na Love Island-avontuur

16 oktober 2023 14:39 | reality | Door Tessa Kok

© Love Island / Videoland
Alweer een koppel dat het laatste seizoen van Love Island niet heeft overleefd: Job en Nathalia. De twee hadden nog niet officieel een relatie, maar het ging wel de goede kant op. Job heeft vandaag via Instagram laten weten dat het bij vriendschap blijft.

Niet verliefd geworden

“Bij deze willen Nathalia en ik laten weten dat het tussen ons helaas niets meer geworden is dan vriendschap. Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn. Heel veel liefs, Job en Nathalia'', schrijft Job op zijn Instagram Stories.

Love Island 2023

Job was geen onbekend gezicht in Love Island, want hij deed al eerder mee aan het realityprogramma. Hij wist het seizoen van Love Island zelfs te winnen met Esmee. Hoewel het koppel destijds heel gelukkig leek, bleek het na een tijdje toch voorbij te zijn.

Dit jaar kwam Job als bombshell binnen in de Love Island-villa, om opnieuw de liefde te zoeken. In Casa Amor ontmoette hij Nathalia, waar het al snel mee leek te klikken. Hij koos dan ook voor haar in plaats van Naomi, waarmee hij eerder een koppel vormde. 

Job en Nathalia hadden het tijdens het avontuur heel leuk met elkaar en wilden het in Nederland graag verder uitzoeken. Ondanks dat ze wel aan het daten waren, blijft het dus toch bij vriendschap. Eerder werd al bekend dat ook de finalekoppels Nycole en Jonna en Garbi en Junar niet meer samen zijn. 

Meer over