To the rescue

John Williams keert in februari 2023 terug met nieuw seizoen Help, Mijn Man Is Klusser

20 december 2022 13:19 | reality | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt
John Williams mag ook in 2023 weer mensen helpen met een verbouwing. RTL kondigt zojuist een gloednieuw seizoen aan van Help, Mijn Man Is Klusser.

Het programma zal vanaf 13 februari weer wekelijks te zien zijn.

Help, Mijn Man Is Klusser

Het klusprogramma dat al sinds 2006 op RTL4 te zien is, heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat John Williams in Help, Mijn Man Is Klusser wanhopige partners van doe-het-zelvers confronteert met de gevolgen van zijn of haar 'wanklusgedrag'. Vervolgens wordt de partner in kwestie samen met een professionele ploeg aan het werk gezet om de ideeën die zo op voorhand hadden voor hun woning tot uiting te brengen.

Typische elementen

In dit nieuwe seizoen, dat dus begin volgend jaar zijn opwachting zal maken op RTL4, komt John Williams vast ook weer de standaardelementen van het programma tegen. Van de vrouw des huizes die huilt van wanhoop, de irritatie die ontstaat tussen het klusteam en de partner of John Williams die stuit op schimmels, vocht en andere levensgevaarlijke situaties. Je zou er bijna een bingokaart mee kunnen vullen

Help, Mijn Man Is Klusser is vanaf 13 februari weer wekelijks om 20:30 uur te zien zijn op RTL4. Het neemt dan de plek in van De Perfecte Verbouwing (dat op 2 januari van start gaat). 

Meer over