Van sprookje naar nachtmerrie

Jonna zag breuk met Nycole na Love Island-finale 'niet aankomen'

Eergisteren 16:23 | reality | Door Faye Heijnis

© Jasper Suyk
De relatie van Nycole en Jonna was geen lang leven beschoren na Love Island en dat is nog zacht uitgedrukt. De finale was zaterdag te zien en maandag maakte Nycole al bekend een punt achter haar relatie met Jonna te zetten. Nu deelt Jonna zijn kant van het verhaal.

"Hoe makkelijk en snel een sprookje kan veranderen in een nachtmerrie", schrijft de Love Island-ster in zijn Instagram Stories. In een live video vertelt hij zijn volgers vervolgens wat er misging. "Toen we nog in Tenerife waren was alles goed, maar zodra we terug thuis waren was alles anders. Ik zag het niet aankomen."

Nycole en Jonna uit elkaar door beelden Casa Amor

Jonna legt uit dat de beelden van hem in Casa Amor de boosdoener zijn geweest. "De beelden in Casa Amor vond ze niet leuk", aldus de Islander. "Ze is bang geworden dat ik haar zou kwetsen. Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt." 

Nycole en Jonna door na Love Island?

Jonna, die in het Portugees nog zijn excuses maakte aan Nycoles ouders omdat hij tijdens een spel een andere dame kuste, is de klap nog niet te boven. Als het aan hem ligt, is de koek nog niet op met Nycole. "Mijn gevoelens voor Nycole zijn nog niet weg. Ik zag echt een powerkoppel in ons. Maar of het nog goed komt? Dat hangt van haar af. Maar ik ben geen hond of een jojo." 

Winnaars Love Island 2023

Nycole en Jonna zijn derde geworden van Love Island 2023. Garbi en Junar werden tweede en Kimmy en Kengi verlieten met de prijzenpot de villa op Gran Canaria. We spraken de winnaars, de prins en prinses van de villa, over hoe het nu met hen gaat en wat ze met het verdiende geld gaan doen. 

Meer over