'Zoekt hij wel een vrouw?'

'Kandidaten B&B Vol Liefde doen alleen mee om hun bedrijf te promoten'

25 juli 2022 09:10 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Na twee weken B&B Vol Liefde is er nog amper een vonkje overgesprongen tussen de acht deelnemers en hun dates. Enkele afvallers menen zelfs dat de ondernemers helemaal niet op zoek zijn naar een partner.

Na tien afleveringen kan het tweede seizoen van B&B Vol Liefde al een kijkcijfersucces genoemd worden en zijn er zelfs plannen voor een derde reeks. Maar tot nu toe wil 't met de liefde niet zo vlotten. Is dat bewust?

"Ted heeft niemand nodig"

Zo vloog de 71-jarige Piet naar Madeira om te zien of het klikte met de 68-jarige B&B-eigenaresse Ted. Het werd een wat moeizaam verblijf voor de timmerman die de taal niet machtig was en voor het oog van de camera wat op sleeptouw werd genomen door de manmoedige Ted. Aan tafel bij Renze blikt hij terug op zijn deelname: ""Wat ik van Ted vind? Ted is iemand die geen man nodig heeft, want ze kan alles zelf. Waarom ze meedoet met het programma, begrijp ik niet. Ik denk dat het is om haar B&B te promoten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Desiree

De veelbesproken Desiree (foto, rechts) leek op papier een match met Hans, maar de flamboyante dame moest na enkele dagen al het veld ruimen. Vlak na haar vertrek uit de Italiaanse B&B waar Hans nog met zijn ex-vrouw bleek te wonen nam ze voor RTL een openhartige video op: "Het is ongelooflijk allemaal. Wil hij eigenlijk wel een vrouw? Dat vraag ik me werkelijk af. Het is allemaal zo gecompliceerd met die ex erbij. Hoe moet hij verder?" Om diezelfde reden vertrok Hans' eerste match Hayriye. Inmiddels lijkt de 54-jarige Hans zijn hart verloren te hebben aan nieuwkomer Sylvia.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer over