Inspiratie van Bach

Kees van der Spek doet boekje open over nieuw seizoen Oplichters Aangepakt

12 juli 2022 15:25 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Kees van der Spek bevindt zich momenteel in het buitenland voor opnames van een gloednieuwe reeks Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Via zijn Instagram verklapt hij alvast wat details.

Eén ding is alvast duidelijk: kijkers hoeven het niet lang te stellen zonder het programma.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Waar RTL5 momenteel namelijk herhalingen uitzendt van zijn spannende misdaadserie Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, is de presentator zelf al met zijn hoofd bij de nieuwe reeks, zo geeft hij vandaag aan op zijn Instagram. "In een hotelkamer ergens aan de andere kant van de wereld werkend aan mijn draaiboek voor een van de uitzendingen van de komende reeks, die in oktober van start gaat."

Inspiratiebron

Achter welke oplichters hij nu weer aangaat, blijft nog even de vraag. Wel geeft hij zijn volgers een kijkje achter de schermen. Het maken van een draaiboek gaat voor hem namelijk gepaard met... het luisteren naar Bach. "Een draaiboek schrijf je, althans dat doe ik altijd, met op de achtergrond muziek van Bach ter inspiratie", vertelt hij bloedserieus.

Beluister hieronder wat hij dan precies luistert.

De herhalingen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt zijn momenteel te zien op RTL5. Nieuwe afleveringen verschijnen in oktober op diezelfde zender.

Meer over