Nieuwe achtervolgingen

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt vanaf 11 oktober weer op RTL 5

26 augustus 2022 09:10 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Kees van der Spek gaat weer op jacht naar de grootste oplichters die in Nederland slachtoffers hebben gemaakt. Of het hem ook lukt om ze in de kraag te grijpen, zie je vanaf 11 oktober wekelijks op RTL 5.

Dit onthult RTL in hun brochure voor oktober.

Lees snel: Kees van der Spek doet boekje open over nieuw seizoen Oplichters Aangepakt 

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Komend seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt trekt presentator Kees van der Spek als vanouds de wereld over, op zoek naar oplichters die in Nederland slachtoffers hebben gemaakt en de politie niet kan vinden. Dat brengt hem dit seizoen in onder meer het zuiden van Brazilië, Ivoorkust en Turkije, zo onthult de zender eveneens.

Tinder Swindler

De presentator krijgt dan ook weer met de meest uiteenlopende zaken te maken. Hij gaat namelijk onder meer op jacht naar een heuse vrouwelijke Tinder Swindler, een meedogenloze afperser die een 17-jarige jongen zou hebben bedreigd en een vakantievriend van een Volendamse vrouw die haar nog twee ton zou moeten terugbetalen. Dat is zeker geen misselijk bedrag.

Het nieuwe seizoen Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Meer over