'Echt slecht'

Kijkers Een Jaar van Je Leven balen van niet actuele tv-uitzendingen

12 september 2022 15:16 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

De trouwe kijkers van Een Jaar van Je Leven zitten aan de livestreams op Videoland gekluisterd, maar zijn niet te spreken over de tv-uitzendingen op SBS6

Deze zouden namelijk niet actueel genoeg zijn om alles goed te kunnen volgen.

Videoland & SBS6

Een Jaar van Je Leven is 24/7 te volgen via twee livestreams op Videoland. Daar is te zien wat de deelnemers de hele dag doen, hoe zij opdrachten voltooien en wie de loods moeten verlaten. Natuurlijk hartstikke leuk om naar te koekeloeren, maar als je op de livestreams iets mist ben je al snel de spreekwoordelijke sjaak.

De tv-uitzendingen die samenvattingen van alle avonturen geven lopen namelijk bijna een week achter, dus je wordt op SBS6 niet echt bijgepraat over de meest actuele ontwikkelingen binnen de loods. Tot ongenoegen van de kijkers van het nieuwe realityprogramma.

Lees ook: alles over Een Jaar van Je Leven

Een Jaar van Je Leven

Inmiddels zijn er na twee weken al vier van de veertig deelnemers naar huis, maar op SBS6 is maandagavond pas te zien hoe de tweede kandidaat het veld moet ruimen. Tijd voor de zender om een flinke inhaalslag te maken als ze de weinige kijkers die er nog zijn - gemiddeld 210.000 - tevreden willen houden. 

Een Jaar van Je Leven is elke werkdag om 18:20 uur te zien op SBS6

Meer over