Opvallend

Kijkers gaan los na onverwachte exit in De Bondgenoten: 'Matennaaier'

3 januari 2024 12:10 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Als je de kijkers van De Bondgenoten een paar weken geleden had gevraagd wie de grootste kans had om het programma te winnen, hadden ze waarschijnlijk vaak 'Olivier' gezegd. Maar niets blijkt nu minder waar. Tot verbazing van veel mensen is hij eruit gestemd.

Hij maakt dus geen kans meer op een ton.

Lees ook: Olivier uit De Bondgenoten: "Ik ben exhibitionistisch. Dit programma is voor mij gemaakt" 

De Bondgenoten

De kijkers van De Bondgenoten waren dinsdagavond opnieuw getuigen van de Knock-outs, waar de ontknoping altijd bepaalt welk team iemand naar huis moet sturen en welke groep juist nog steeds in de race is voor die felbegeerde ton. In de eerste ronde namen de Haaien het dan ook op tegen de Slangen.

Met zelfvertrouwen gingen beide groepen de strijd tegen elkaar, maar uiteindelijk was er dan toch echt slecht nieuws voor het team van Melanie, Beau, Olivier en Kim. Vanwege hun overmatige uitgaven gedurende de maand en gebrek aan kennis in de cruciale fase, belanden zij uiteindelijk op de laatste plaats.

Onverwachte keuze

Dat betekende dus ook dat ze afzonderlijk van elkaar een keuze moesten maken. Wie gunden zij nog een maand langer in de loods? Uiteindelijk was het resultaat duidelijk: Olivier koos voor Kim, terwijl Melanie, Kim en Beau besloten om de tactische en slimme speler Olivier naar huis te sturen. Opvallend, zeker omdat Beau en Olivier haast onafscheidelijk leken.

De kijkers hebben er dan ook zo hun mening over...

Benieuwd wie er deze maand wel met een ton naar huis gaat? De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over