'Red flag'

Kijkers hebben nu al genoeg van déze deelnemer in Temptation Island: Love or Leave

31 maart 2023 12:16 | reality | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
Gisteren waren de eerste twee afleveringen van het realityprogramma Temptation Island: Love or Leave te bewonderen op Videoland. In Mexico gaan verschillende koppels het avontuur aan om te kijken of zij de ware voor elkaar zijn of dat zij beter bij iemand anders passen.

Kijkers lijken nu al klaar te zijn met Mitch, de vriend van Iris.

Deelnemer Mitch

In de eerste afleveringen van het realityprogramma krijgen mensen een kijkje in de relatie van Mitch en Iris, die heel saai lijkt te zijn. Mitch geeft aan dat hij vrij gierig is en dat hij zijn centen het liefst aan niks uitgeeft. Dat leidt ertoe dat ze bijna nooit leuke dingen doen samen.

Bovendien is de romantiek ver te zoeken in hun relatie, want Mitch heeft een laag libido en krijgt het zelfs al te warm als Iris wilt knuffelen. En dat terwijl Iris daar wel behoefte aan heeft. De houding van Mitch bevalt kijkers tot nu toe dan ook absoluut niet. Ze spreken al van een 'red flag'. 

Secret koppel

Voor het eerst in de geschiedenis van Temptation Island was er dit jaar een 'secret koppel'. Miriam en Lester doen al koppel mee, maar krijgen de mogelijkheid om zich eerst onder te duiken in de mannen- en vrouwenvilla. Zij presenteren zich dan ook als 'single'. Het stel heeft de kans om te ontdekken hoe de singles zijn en hoe de koppels daarop tot nu toe reageren.

In de tweede aflevering zagen kijkers hoe Miriam en Lester naar hun eigen villa vertrokken, dat voor verbazing bij zowel de mannen als de vrouwen zorgde. Het secret koppel kan belangrijke informatie delen over de partners van de andere deelnemers. Diverse mensen vonden het nieuwe concept tegenvallen.

Meer over