Met de billen bloot

Kijkers steken Love Island-Amandine hart onder de riem na onthulling

12 juli 2022 17:20 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen / RTL
Het nieuwe seizoen van Love Island is pas net begonnen, maar heeft nu al een spraakmakend moment opgeleverd. De kijkers vinden het namelijk wel heel omslachtig hoe bepaalde deelnemers reageren op het feit dat Amandine (20) nog maagd is.

Op Twitter brandt het dan ook flink los.

Love Island

In de eerste van aflevering van het gloednieuwe seizoen Love Island moest de 20-jarige Amandine - figuurlijk gezien - met de billen bloot. Bij een kennismakingsspelletje kreeg ze namelijk onder toeziend oog van haar medekandidaten de vraag: 'wat is het ergste dat je is overkomen tijdens de seks?'. Na een lichte twijfel bekent ze dat ze eigenlijk geen antwoord heeft: ze is namelijk nog nooit met iemand naar bed geweest. "Ik heb nog geen vriend gehad, hè. En ook geen seks." 

Seksueel contact

Die ontboezeming maakt veel los bij haar medekandidaten, zoals bij Fé die het nauwelijks kan geloven. "Ik kijk daar op zich wel van op. Dat iemand van mijn leeftijd nog geen seksueel contact heeft gehad. Ik vind dat best normaal, dat je dat op deze leeftijd doet", geeft ze toe aan de camera's. Ook Lennert, die met haar een koppel vormt, vindt het lastig. "Voor mij is het niet meteen een afknapper, maar het zet me wel aan het denken. Het maakt het wel moeilijker, het is niet makkelijk om die eerste stap te zetten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Verbaasde reacties

Op Twitter vallen de kijkers echter niet zozeer over de onthulling van Amandine, maar juist om die van de anderen. Lees hieronder maar snel enkele reacties.

Love Island is elke maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland (NL) en Streamz (België). 

Meer over