Tablet of Terror

Het nieuwe seizoen Ex On The Beach: Double Dutch is nu te zien op Videoland

14 juni 2022 15:27 | reality | Door Judith Regeling

© MTV
Wie zin heeft in een flinke dosis drama, moet gauw Videoland aanzetten. Daar is namelijk vanaf vandaag de eerste aflevering van het achtste seizoen Ex On The Beach: Double Dutch te zien.

Uiteraard is de bevreesde Tablet of Terror ook weer van de partij.

Lees ook: Dit zijn de eerste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 

Ex On The Beach: Double Dutch

Net als voorgaande jaren zijn er weer acht singles afgereisd naar Gran Canaria om daar een heerlijk rustige en luxe vakantie te beleven vol romantiek, lust en drank. Maar niets blijkt echter minder waar. Na verloop van tijd spoelen er diverse exen aan die de boel op stelten proberen te zetten. De één komt namelijk om zich te herenigen met zijn ex-geliefde, maar de ander komt puur uit wraak.

Romée uit Temptation Island

In de eerste aflevering, die vanaf vandaag op Videoland te zien is, maakt tevens een oude bekende haar opwachting. Namelijk niemand minder dan voormalig Tempation Island-verleidster Romée, die in 2020 nog haar pijlen had gericht op Zach. Zij blijkt de ex van Luca en is er duidelijk niet voor een gezellige reünie. "Jij hebt mij een keer genaaid door die bitch te neuken. Nu ben ik hier om jouw vakantie een hel te maken."

Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 22:00 uur te zien op MTV. De dinsdag daarna kun je de uitzending op Videoland zien.

Meer over