Tijd voor drama

Kijktip: Temptation Island: Love or Leave van start op Videoland

28 april 2022 09:29 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Het vuur is aangestoken en de koppels zijn er klaar voor. De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave zijn vanaf nu te zien op Videoland.

Vanaf vandaag kijk je elke donderdag naar een nieuwe aflevering van je favoriete realityprogramma.

Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave geven koppels elkaar aan de start van het programma alle vrijheid om uit te zoeken of het gras aan de andere kant groener is. Het is dan ook de bedoeling dat de partners als vrijgezel in het programma stappen en zich mengen tussen de singles die toe zijn aan een relatie. Dit om te ontdekken of ze wel echt samen zijn met de ware liefde.

Monica Geuze

Dit seizoen kent wel enkele veranderingen ten opzichte van de vorige. Zo vliegen de koppels dit jaar niet meer samen naar de tropische bestemming, maar alleen. En is volgens presentatrice Monica Geuze niet voor niets. "Als je samen onderweg bent, dan denk je steeds: 'Oh my god, het gaat nu beginnen'. Het feit dat je samen aan het reizen bent, schept een band. Terwijl het eigenlijk de bedoeling is dat je het avontuur alleen aangaat." Daarnaast mochten de singles ook al vooraf een blik werpen op de vrijgezellen en hun favorieten uitkiezen. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Swing of Love

Voor koppels die het experiment gaandeweg niet meer aankunnen, is er een escape in de vorm van een zogenoemde Swing of Love. "Bij de Swing of Love kies je er echt voor om weg te gaan. Dan kan je partner er vervolgens ook voor kiezen om op te dagen, of lekker op Temptation Island te blijven omdat ze de liefde hebben gevonden en het naar hun zin hebben." Eén klein nadeel dus: je zou daar ook in je eentje kunnen blijven.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf nu te zien op Videoland.

Meer over