Ophef op Instagram

Koen Kardashian helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer: 'Wat is jouw grens?'

12 mei 2022 10:32 | reality | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA MMP | Mischa Schoemaker
Koen Kardashian heeft het helemaal gehad met 'roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer. Via Instagram schuift hij zijn ongenoegen niet meer onder stoelen of banken.

Hij wil namelijk vooral één ding weten: 'Wat is haar grens?'

Yvonne Coldeweijer

"Yvonne. Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Om je niet nog meer aandacht te geven. Maar ik doe het toch", begint hij zijn bericht op Instagram. "Weet jij namelijk wel dat jij geen idee hebt wat die 'onschuldige' posts van jou allemaal veroorzaken? Dat je insinueert dat ik nieuwe vrienden nodig heb, terwijl dezelfde mensen waar jij op doelt mijn leven hebben gered door in te grijpen? Achter de schermen, zoals het hoort."

Koen Kardashian

Koen Kardashian kampte de afgelopen tijd met een verslaving en vertrok daarom onlangs voor een tweede keer naar een afkickkliniek Zuid-Afrika. Haar berichten hierover voelden als een doorn in het oog. "Een mentale ziekte waar ik ook suïcidale gevoelens op na hield. Ik zat in de put. Na het zien van jouw video over mij wilde ik niet meer verder. Dat je mij zo erg aan de publiekelijke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Onder het mom van 'hopelijk word je hier wakker door geschud, Koen'. Je had geen enkel recht dit te doen."

Met rust laten

Hij is er dan ook helemaal klaar mee. "Wat is jouw grens, Yvonne? Al maanden zie ik je mensen terroriseren en niemand doet iets. Ik vind je een naar en gemeen mens en ik kan niet begrijpen hoe jij met jezelf kunt leven. Hou die gratis tips met wie ik zou om moeten gaan lekker voor in je spionnenapp en hou die Alixpress-lookjes voor op Instagram. Laat mij met rust."

Lees hieronder zijn complete bericht.

Steunbetuigingen 

Vanuit alle kanten wordt Koen bijgestaan. Onder meer Anna Nooshin, Sarah van Soelen en Jaimie Vaes, die ieder al eens in het vizier zijn geweest van de roddelkoningin, delen zijn bericht op hun eigen pagina. Yvonne heeft inmiddels gereageerd. Zij ziet er geen kwaad in en heeft het idee dat ze hem en zijn familie juist hebben geholpen. Lees hieronder haar statement.

Meer over