Er lopen gesprekken

Komen De Roelvinkjes terug op de buis?

2 juni 2023 11:58 | reality | Door Esther Hut

© ANP Kippa

Kijkers kunnen zich langzaam weer verheugen op de volgende realityserie, want na De Bauers keert er heel waarschijnlijk nog een ander gezin terug op de buis. Namelijk De Roelvinkjes.

Dat laat Dries Roelvink aan radio-dj Barry Paf van 100%NL weten.

Onderbuikgevoel

"We zijn aan het praten over een nieuwe reallifesoap,” vertelt de zanger. "Het is nog niet rond, maar ik voel iets aankomen." Met wie de zanger precies gesprekken voert, is niet duidelijk.

Dries en zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny waren voor het eerst in 2015 te zien op RTL 5 met De Roelvinkjes. Daarna maakten Dave en Donny een aantal spin-offseizoenen voor Videoland. In 2018 en 2019 kreeg de familie twee programma’s op SBS6: De Roelvinkjes: Effe Geen Cent te Makken en De Roelvinkjes: Passen op de Winkel.

Veel te vertellen

Er valt vast weer genoeg te zien en te beleven met de familie Roelvink, want Dries laat weten dat het goed gaat met het gezin. “Dave is vooral met zijn zoon bezig en die is momenteel ook een beetje een soort vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker. En Donny die heeft een nieuwe challenge, die is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons.”

Of de Roelvinkjes daadwerkelijk terugkomen met een realityserie is nog even afwachten voor de kijkers.

 

Meer over