Tatiana vertelt

Komt er een tweede seizoen van Meer dan Verwacht?

26 januari 2024 10:22 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De realityserie Meer dan Verwacht is een hit! De afgelopen twee weken genoten dagelijks bijna 1 miljoen mensen van de avonturen van de gezinnen met drielingen. Maar betekent dit ook dat er een tweede seizoen komt?

Drielingenmoeder Tatiana vertelt daar nu zelf meer over.

Lees ook: Oorbellen bij baby in Meer Dan Verwacht zorgt voor veel tranen 

Meer dan Verwacht

De afgelopen weken konden we kijken naar Meer dan Verwacht, een realityserie van Omroep EO over het wel en wee van gezinnen met drielingen. Van tevoren was er zowel bij de makers als de tv-experts nog wel wat spanning, want zou dit programma qua kijkcijfers ook maar in de buurt kunnen komen van Een Huis Vol en Khalid en Sophie? Dat antwoord is inmiddels duidelijk: absoluut. Dagelijks zaten er bijna een miljoen mensen aan de buis gekluisterd om te zien wat er nu weer allemaal zou gaan gebeuren.

Alleenstaande moeder Tatiana

Van al die deelnemers viel Tatiana het meest op. De kijkers hadden het erg te doen met deze alleenstaande moeder van de drieling Hope, Faith en Charity. "De afgelopen twee weken waren bizar", blikt ze nu dan ook terug bij Renze. "Het was al druk bij mij, maar nu is het veel drukker. (..) Je merkt ook dat veel mensen betrokken zijn, omdat ik inderdaad impulsief ben en denk: ah, oke doe dat maar. Dat levert bij veel mensen herkenning op en vinden mensen leuk om te zien."

Komt er een tweede seizoen van Meer dan Verwacht?

De vraag is echter: komt er een vervolg op zowel het programma als haar belevenissen? Voor Tatiana is dat - net als voor de kijkers - ook nog een vraag. Zij ziet het echter wel zitten. "Als ze me zouden vragen, zou ik het in ieder geval doen", aldus de realityster bij Superguide.

Meer dan Verwacht is terug te zien via NPO Start en NPO Plus. Op vrijdag 26 januari zie je de slotaflevering vanaf 19:05 uur bij EO op NPO1.

Meer over