Er is hoop!

Komt er nog een vierde seizoen van Big Brother?

30 maart 2023 10:25 | reality | Door Judith Regeling

© Wesley de Wit
De finale van Big Brother 2023 moet nog komen, maar nu al wordt er flink gespeculeerd over een eventueel vierde seizoen. En het lijkt erop dat fans niet teleurgesteld gaan worden.

Zal het dan toch?

Lees alles over: Big Brother 2023 

Big Brother

Aanstaande zaterdag is het na drie maanden vol bondjes vormen, coins verzamelen en vriendschappen sluiten tijd voor de grote finale van Big Brother 2023. Daarin nemen de Vlaamse Bart en Jolien en de Nederlandse Jason het nog eenmaal tegen elkaar op in strijd om zo'n 60.000 tot 70.0000 euro. De vraag is alleen: wat gebeurt er daarna? Wordt het huis nu echt afgebroken of maakt de reeks zich klaar voor een vierde (vernieuwde) reeks?

Nieuwe reeks?

Het lijkt erop dat de makers rekening houden met dat tweede scenario, zo heeft Showbizznetwork ontdekt. Producent EndemolShine is namelijk al op zoek naar stagiaires die per september 2023 het productieteam kunnen komen versterken. En dus niet vies zijn om ondersteuning te bieden bij alle voorkomende productionele werkzaamheden als het verzorgen van de catering en het regelen van rekwisieten.

Nu mogen we echter nog niet te vroeg juichen. Het is immers niet heel gek dat de zoektocht naar stagiaires al is begonnen, zo bleek vorig jaar. Toen startte de productiemaatschappij de zoektocht in juni en legde ze uit waarom. "Bij grote shows met een lange productietijd treffen we in deze fase altijd voorbereidingen, maar dat betekent niet per definitie dat het zeker is dat er een nieuw seizoen aankomt."

Onzekerheid

Het is dus nog even afwachten, maar de hoop onder de fans neemt vast al toe. De verwachting is - als er daadwerkelijk een nieuw seizoen is - dat deze begin 2024 op de buis te zien zal zijn.

Big Brother is nu nog iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL5. De finale is a.s. zaterdag om 20:00 uur live te zien bij diezelfde zender.

Meer over