Love or Leave

Dit zijn de koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island

14 april 2022 11:45 | reality | Door Janine van Rooden

© Tom Cornelissen

De koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave zijn bekend! De grote vraag is natuurlijk weer wie er als stel en wie er als singles terugkeren naar huis.

Vanaf 28 april presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vier Nederlandse koppels hopen tijdens een vakantie op de Dominicaanse Republiek te ontdekken hoe het nu eigenlijk met hun liefdesleven is gesteld. De koppels gaan los van elkaar op reis met een groep aantrekkelijke singles. Kunnen zij deze verleiding weerstaan? Tijdens dit seizoen mogen de koppels zelfs kiezen met welke singles zij op reis willen. Wij stellen de koppels aan je voor.

Iris en Whitney

De 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney zijn drie jaar bij elkaar. Vertrouwen is voor dit stel een groot struikelblok en daarom is hun deelname erop of eronder. Iris wil er vooral achter gaan komen of Whitney voor de volle honderd procent te vertrouwen is. Whitney hoopt zich in het programma definitief te kunnen bewijzen aan zijn partner.

Ivo en Maris

De 28-jarige Ivo en de 27-jarige Maris zijn al negen jaar samen. Maris denkt graag na over de toekomst, maar Ivo leeft liever met de dag. Reden voor Maris om aan de relatie te twijfelen. Ze wil onderzoeken of ze gevoelens kan krijgen voor iemand anders en ze gunt Ivo dezelfde kans. Ivo hoopt dat Maris in gaat zien dat hij echt de ware is.

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige Linde en de 26-jarige Jan Sietse hebben pas een jaar een relatie. Voor beiden was het liefde op het eerste gezicht, maar toch neemt onzekerheid en jaloezie in hun relatie de overhand. Zijn ze wel de ware voor elkaar? Ze hopen het te ontdekken tijdens hun deelname.

René en Annebel

De 27-jarige René en de 25-jarige Annebel zijn inmiddels vijf jaar bij elkaar. Ze zijn toe aan een volgende stap in hun relatie en willen daarom kijken of hun relatie wel zo sterk is als ze zelf denken. Normaal gesproken doen ze alles samen en wijken ze nooit van elkaars zijde, dus dat wordt een flinke uitdaging.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien op Videoland

Meer over