Match made in heaven?

Dit is het laatste koppel van Married at First Sight 2022

8 maart 2022 14:07 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De afgelopen weken maakten de kijkers van Married at First Sight al kennis met zes diverse koppels, maar daar komt er nog één bij. Ook Birgitte en Jan stappen binnenkort in het huwelijksbootje zonder elkaar gezien te hebben.

De makers zijn duidelijk: dit is echt het allerlaatste koppel van dit seizoen Married at First Sight 2022.

Lees ook: MAFS-liefdesdrama van Arjan en Maurice kent verrassende afloop 

Married at First Sight

Birgitte van der Velden lijkt op papier alles voor elkaar te hebben: ze is 51 jaar, woont samen met haar twee zoons en heeft de zorg voor haar twee jongens goed verdeeld met haar ex-partner. Toch mist ze iets: een leuke man in haar leven. "Ik doe mee aan Married at First Sight omdat het niet lukt om in de datingwereld een leuke man te vinden." Ze hoopt dan ook met deelname aan dit programma iemand te vinden waar ze trots naast kan lopen.

Birgitte en Jan

De matchmakers denken dat ze die man gaat vinden in Jan, een 56-jarige vader van twee dochters van 16 en 19 jaar. Hij heeft volgens zijn kinderen een 'poetsfobie' en hoopt dat verzorgende ook terug te vinden in zijn droompartner. "Ik houd ervan om er verzorgd uit te zien en dat hoop ik ook van mijn vrouwtje. Ik houd van lang haar. Een leuk figuurtje vind ik ook aantrekkelijk. Mooie handen en mooie nagels vind ik ook aantrekkelijk en de ogen. Dan heb je bijna het ideale plaatje."

Of het een match made in heaven is, moet nog blijken. Married at First Sight is iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over