Romantische zoektocht

Lang Leve de Liefde-kijkers verrast door voormalig Een Jaar van je Leven-deelnemer Berend

11 april 2023 10:22 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
De 42-jarige Berend is nog niet eens zo lang uit de loods van Een Jaar van je Leven of hij is alweer op televisie. De voormalig deelnemer is namelijk deze week te zien in Lang Leve de Liefde.

Zal hij hier wel de liefde van zijn leven tegen het lijf lopen?

Lees ook: Alles over Een Jaar van je Leven 

Berend in Lang Leve de Liefde

De Rotterdamse horecatijger Berend is volgens eigen zeggen na flink wat jaartjes single helemaal klaar om getemd te worden. "Wat zoek ik? Dat is een lastige vraag. Ik ben er al heel wat jaren naar op zoek. Ik heb het duidelijk nog niet gevonden", zegt ie zelf. "Net als vele mannen snap ik niet alle signalen van alle vrouwen. Ik doe bij mijn best, maar ben niet voor niets vrijgezel."

Kleurrijke Gerike

De afgelopen tijd heeft hij - mede dankzij zijn deelname aan Een Jaar van je Leven - niet kunnen daten, maar daar komt nu verandering in. De makers van dit ultieme realityprogramma hebben hem namelijk gekoppeld aan de vrolijke en kleurrijke Gerike (33), die net als hij op zoek is naar de liefde. De vraag is natuurlijk nog wel of ze die bij elkaar gaan vinden. De klik lijkt er in deze eerste aflevering wel degelijk te zijn, maar daar is dan ook alles mee gezegd.


Eén advies

De kijkers van Lang Leve de Liefde moeten het namelijk nog zien. Zij geven Berend vooral één advies en dat heeft alles te maken met zijn baard... 

Lang Leve de Liefde is elke werkdag rond 19:00 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over