Voorstellen

Leer alle Casa Amor-deelnemers van Love Island 2023 kennen

6 september 2023 20:45 | reality | Door Judith Regeling

© Jasper Suyck
Voor de kandidaten van Love Island 2023 breekt er weer een spannende periode aan, namelijk Casa Amor. Wie geeft toe aan de verleidingen en welke koppels komen er ongeschonden uit?

De koppels wagen zich aan de ultieme liefdestest!

Lees ook: Alles over de kandidaten van Love Island 2023 

Casa Amor

Voor de vaste Love Island-kijkers is 'Casa Amor' geen onbekend begrip, maar voor de nieuwe fans heeft het vast wat uitleg nodig. Casa Amor is in principe een tweede villa waar de mannen voor een korte periode naartoe worden gestuurd zónder hun vaste koppelpartners.

In zowel de reguliere villa als de nieuwe variant doen vervolgens vijf nieuwe singles hun intrede: vijf knappe mannen voor de dames én vijf knappe vrouwelijke bombshells voor de heren. Het is vervolgens de vraag of de deelnemers vallen voor de charmes van een van hen of toch trouw blijven aan hun vaste koppelpartner in de villa.

De volgende deelnemers hopen het hart van een van de vaste deelnemers op hol te doen slaan. 

Vrouwen uit Casa Amor

Thirza (22 jaar)

Thirza, een 22-jarige dame uit Bennebroek, is een mix van Indonesisch, Antilliaans en Nederlands erfgoed. Ze bruist van energie, is avontuurlijk en een eigenwijze kletskous. Maar wees gewaarschuwd, want ze is ook territoriaal en kan soms wat pittig uit de hoek komen.

Ze studeert momenteel Fashion and Branding aan AMFI Amsterdam en is in haar vrije tijd dol op vintage shoppen, koken en naaien met de naaimachine. Haar ideale partner heeft een exotisch tintje, een stralende lach, stevig karakter en humor. En er is haast bij om hem te vinden, want ze wil vóór haar 27e moeder worden!

Thirza uit Love Island 2023
Thirza uit Love Island 2023


Nathalia (20 jaar)

Thirza staat er niet alleen voor in Casa Amor, want ook Nathalia is van de partij. Deze energieke 20-jarige uit Hilversum heeft een nogal ongebruikelijke baan als uitvaartverzorger. Ze is een open boek, altijd eerlijk en recht voor zijn raap. Hoewel sommigen haar als arrogant kunnen zien, verzekeren haar vrienden dat haar innerlijk haar ware aard onthult.

Deze flirtkoningin weet dan ook precies wat ze wil: een zelfverzekerde man die weet dat hij knap is. "Als iemand dan ook nog een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af." Hoewel ze snel verliefd wordt, kan ze ook snel twijfelen. Ze gaat vastberaden die twijfels te lijf en neemt het vliegtuig naar Love Island, op zoek naar die ene droomman.

Nathalia in Love Island 2023
Nathalia in Love Island 2023


Fee (21 jaar)

De twee bovenstaande dames worden vergezeld door de Limburgse Fee. Deze 21-jarige content creator en model is spontaan, open, lief, perfectionistisch en soms een beetje klunzig. Voor haar is respect en betrouwbaarheid essentieel in een man, zo heeft ze wel geleerd door haar vorige relatie. Ze waardeert ook romantische gebaren, zoals verrassingscadeautjes of ontbijt op bed.

Fee, met haar eigen 1.80m, zoekt een partner die haar hart kan veroveren. Na een jaar single zijn, is ze helemaal klaar om zich open te stellen voor de mogelijk liefde van haar leven op Love Island.

Fee in Love Island 2023
Fee in Love Island 2023


Daphné (23 jaar)

Ontmoet ook Daphné, een 23-jarige dame uit Sint-Truiden. Ze is lief, intelligent en zorgzaam, vastberaden om haar doelen te bereiken. Terwijl ze overdag orthopedagogie studeert en in het vastgoedkantoor van haar vader werkt, omarmt ze daarnaast ook haar grootste passie: haar twee geliefde paarden. In 2022 werd deze beauty queen gekroond tot Miss Exclusive, waardoor ze België vertegenwoordigde op de Miss Earth-verkiezing.

Daphné verlangt naar een lange, romantische, en intelligente partner met grote ambities. Als Miss trekt ze soms de verkeerde types aan, degenen met Rolex-horloges die met geld smijten, en die zet ze vriendelijk aan de kant. Haar langste relatie duurde slechts drie maanden en haar datingleven verloopt hobbelig. Hopelijk brengt Love Island verandering in haar relatiestatus!

Daphne in Love Island 2023
Daphné in Love Island 2023

Lot (22 jaar)

Tot slot van de dames is ook Lot aanwezig. Deze 22-jarige natural beauty komt uit Zwolle en heeft volgens eigen zeggen haar leven goed op de rit. Ze is kledingverkoopster en runt haar eigen nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is een klassieke girlie-girl, ze hecht veel waarde aan haar uiterlijk en zorgt ervoor dat haar haar en nagels altijd tiptop zijn. Ze knapt af op mannen zonder doelen en hoeft niet al te veel romantiek, deuren openhouden is niet nodig.

Lot ontmoet mannen momenteel voornamelijk via Instagram of tijdens het uitgaan, maar tot nu toe zijn het vooral sugardaddy-types. Na een half jaar single te zijn, is ze daarom op zoek naar een knappe, getinte man met donker haar. Misschien vindt ze haar Mister Perfect op Love Island?

Lot uit Love Island 2023
Lot uit Love Island 2023

Mannen uit Casa Amor

Darnnhel (28 jaar)

Maak kennis met man nummer 1: Darnnhel, een 28-jarige creatieveling uit Willebroek. Voor zijn deelname aan Love Island laat hij zijn comfort-zone even achterwege: normaal staat hij namelijk vooral achter de camera bij evenementen en sportwedstrijden. Om zijn ware liefde te vinden, moet hij nu toch echt op de voorgrond gaan staan. Hij beschrijft zichzelf als raar, uniek, naïef en impulsief, op zoek naar een even unieke vrouw. Ze moet Pokémon niet haten, want hij speelt het competitief en zelfs op hoog niveau.

Darnnhel is bereid te vechten voor liefde en geeft niet snel op. Love Island is voor hem een grote eer, waar hij hoopt zijn soulmate te vinden.

Darnnhel uit Love Island 2023
Darnnhel uit Love Island 2023


Jort (24 jaar)

Naast Darnnhel zal ook het 24-jarige model Jort uit Hoorn de villa van de dames betreden. Zijn strakke kaaklijn en weelderige haardos leiden in het verleden al tot grote modellenklussen, maar hij wil nu ook tijd voor liefde maken. Zijn toekomstige vriendin moet sportief zijn, want "Ze moet wel een bal kunnen vangen." Vindt deze globetrotter liefde op Love Island?

Jasper in Love Island 2023
Jort in Love Island 2023

Junar (21 jaar)

Junar, met zijn betoverende ocean eyes, zoekt een brunette met humor en flirterigheid. Deze 21-jarige Groninger wordt snel verliefd en wil soms te veel te snel. En wat hij dan zoekt? Vooral een leuke brunette met gevoel voor humor en talent voor flirten. Als hij haar eenmaal op het oog heeft, laat hij niet zomaar los. Hij is allesbehalve bang om een meisje van iemand af te pakken, het is immers naar eigen zeggen 'survival of the fittest' op Love Island.

Junar in Love Island 2023
Junar in Love Island 2023


Perhan (24 jaar)

Voor Perhan, de competitieve student businesseconomie uit Tienen, is liefde een serieuze zaak. Hij ruilt zijn thuisstad in voor Tenerife om een speciale dame te vinden. Of beter gezegd: 'een knap poppetje met een mooi gezicht'. Afkomst en maten maken hem niets uit. Perhan is nu gewoon op zoek naar iets serieus en gaat rustig op zijn gevoel af. Wordt dit zijn tactiek om harten te veroveren op Love Island?

Perhan in Love Island 2023
Perhan in Love Island 2023


Tim (25 jaar)

Het nieuwe deelnemersveld wordt aangevuld met Tim, een 25-jarige personal trainer die net als Nathalie uit Hilversum komt. Hij is een zelfverzekerde sfeermaker met een talent voor twerken. Hij zoekt een schattige vrouw met humor die hem niet overschreeuwt. Tim deelt alles met zijn moeder en komt naar Love Island om opnieuw vertrouwen in liefde te vinden, ondanks eerdere teleurstellingen.

Tim in Love Island 2023
Tim in Love Island 2023

Love Island is elke maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland. Meer weten? Houd deze pagina dan in de gaten.

Meer over