Overzicht

Leer de deelnemers van Winter Vol Liefde 2023 beter kennen

18 december 2023 10:00 | reality | Door Pauline Teunissen

© RTL

Na het succes van B&B Vol Liefde is er nu een winterse variant. In Winter Vol Liefde zoeken singles een partner om een leven vol ijs en sneeuw mee te delen. Wie zijn zij?

Wil je niets missen van dit realityprogramma?

Lees dan ook: Alles over Winter Vol Liefde 2023 

Guido (43), Zweeds Lapland

Guido’s jongensdroom is uitgekomen. Hij heeft zijn eigen wilderniskamp in de ongerepte natuur, net onder de poolcirkel. In de zomer organiseert hij tours en activiteiten voor groepen, zoals kanoën, wandel- en survivaltochten, vissen en elandensafari’s. In de winter is hij leraar op een basisschool. De vrouw die hij zoekt staat stevig in het leven en geniet er ook van om buiten te zijn. Als hij iemand vindt die samen met hem het noorderlicht wil zien, is zijn droom compleet.

Guido in Winter Vol Liefde 2023
Guido in Winter Vol Liefde 2023

Saul (29), Zwitserland

Saul is een echt familiemens en hij houdt van het goede leven. Met zijn broers heeft hij een makelaarskantoor. Zijn eigen appartement biedt prachtig uitzicht op de Matterhorn. De vrouw met wie hij zijn leven wil delen is stijlvol, heeft een goede babbel en houdt net als hij van wintersport. Als ze interesse heeft in het makelaarsvak, zou dat natuurlijk helemaal mooi zijn. Sauls moeder heeft hem opgegeven: ze wil graag een gezellige schoondochter.

Saul in Winter Vol Liefde 2023
Saul in Winter Vol Liefde 2023

Edith (51), Oostenrijk

Edith woont in het prachtige Tirol, waar ze appartementen verhuurt en glampingchalets verkoopt. Zelf heeft ze ook een lekker chalet, met een knapperend haardvuurtje. Daar woont ze met haar veertienjarige zoon. Edith beschouwt zichzelf als open, sociaal en sportief. Ze gaat graag ergens een hapje eten en houdt vooral van après-ski. Deze gezelligheid zou ze graag delen met een leuke man.

Edith in Winter Vol Liefde 2023
Edith in Winter Vol Liefde 2023

Marco (55), Noorwegen

Marco runt een boetiekhotel en brengt zijn vrije tijd door met sneeuwwandelen, skiën, huskytochten en ijsbaden. Ook gaat hij graag de natuur in met zijn Landrover met daktent. Hij zou het leuk vinden om deze avonturen te kunnen delen met een partner, een gezellige spring-in-‘t-veld, die ook in is voor een goed gesprek. Bij een kampvuur en een goed glas wijn. Ze mag gerust een tikkeltje alternatief zijn, zegt Marco erbij.

Marco in Winter Vol Liefde 2023
Marco in Winter Vol Liefde 2023

Benjamin (26), Zwitserland en Italië

Benjamin is levensgenieter én workaholic. In de zomer organiseert hij Vespatours in Toscane, in het winterseizoen werkt hij in een restaurant in de Zwitserse Alpen en verzorgt hij skitours. Met de Zwitserse en Italiaanse mannen wil het niet zo lukken en hij heeft voorlopig even genoeg van alle datingapps. Vandaar dat hij via dit programma probeert die avontuurlijke en reislustige Nederlandse man te vinden om zijn kaasfondue mee te delen.

Benjamin in Winter Vol Liefde 2023
Benjamin in Winter Vol Liefde 2023

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag te zien om 20:30 uur op RTL4. 

Meer over