Zo snel tot over zijn oren...

Liefdesverklaring Martijn schokt kijkers B&B Vol Liefde

17 augustus 2022 22:28 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Martijn weet het zeker: Fenna is voor hem de ware. Na amper twee dagen biechtte hij zijn verliefde gevoelens al op, tot verbijstering van menig B&B Vol Liefde-kijker.

De blonde Martijn runt samen met zijn vader en moeder een B&B in een klein Portugees plaatsje. Omdat Martijn als relatieve buitenstaander niet echt een klik kan krijgen met de lokale meisjes besloot hij zich op te geven voor B&B Vol LiefdeEen van de meiden die reageerde was Fenna, een onderwijzeres die zijn interesse direct had.

Klik

Fenna kwam als vijfde en laatste match aan in Portugal en bracht Martijns hart direct op hol. Eerder had hij al afscheid genomen van drie andere meiden, waarbij het telkens een oprecht tranendal werd. Martijn had met iedereen een klik en ook zijn vader en moeder leefden intens mee met de zoektocht van hun zoon. Toen Fenna eenmaal haar draai had gevonden ging de 'strijd' nog tussen haar en Suus, een meisje waar hij ook gevoelens voor dacht te hebben.

Safari

Maar na een eerste date met Fenna was het voor Martijn wel duidelijk: ze is net zo leuk als in haar introductiefilmpje. Al tijdens hun jeepsafari waren de kaarten geschud: Voor haar wil hij alles op alles zetten. Martijn is verliefd en wil volledig voor de nieuwkomer gaan. En dezelfde avond nog verrast hij Suus met het nieuws dat hij niet meer voor haar gaat.

Familie

Dat was zowel voor Suus als Fenna een aardige verrassing. Fenna excuseerde zich zelfs even zodat Martijn het nieuws rustig en privé kon vertellen. Maar hij heeft niet veel met tact en discretie. Nadat Suus wist waar ze aan toe was en Fenna amper had verwerkt dat 'haar' Martijn verliefd was kwam de hele familie erbij en moest ze toekijken hoe er gezoend werd.

B&B Vol Liefde kijkers gingen lop op social media.

Meer over