Smullen maar

Lisa Loebs FBoy Island binnenkort ook te zien op tv-zender TLC

27 januari 2023 11:16 | reality | Door Judith Regeling

© HBO Max
FBoy Island was tot voor kort enkel beschikbaar voor abonnees van HBO MAX, maar dat gaat veranderen. Presentatrice Lisa Loeb verklapt dat TLC het programma zeer binnenkort gaat uitzenden.

Pak je agenda er dus bij snel bij: vanaf vrijdag 3 februari is FBoy Island wekelijks om 22:30 uur te zien bij TLC.

Lees ook: Lisa Loeb blikt vooruit op FBoy Island Nederland: 'Zag mezelf als oudere zus' 

FBoy Island

Het eerste seizoen van de Nederlandse editie van FBoy Island draait om Jennemie, Manon en Sarah, drie krachtige vrouwen die met maar één doel zijn afgereisd naar de Dominicaanse republiek: om daar de liefde van hun leven te vinden. Makkelijk is dat echter niet. Ze worden vergezeld door 16 bloedhete mannen: 8 nice guys die ook op zoek zijn naar romantiek en 8 zelfbenoemde fboys die voor het geld komen.

Lisa Loeb

Op basis van deze beschrijving klinkt het misschien als wederom een ordinaire datingshow, maar niets is minder waar. Lisa Loeb verklapte al voor de HBO Max-release dat FBoy Island veel meer is. "FBoy Island is de eerste feministische datingshow van Nederland. Het gaat namelijk echt om deze drie vrouwen en dat zij gaan uitzoeken wie de Fboys en wie de nice guys zijn", aldus de presentatrice. "Verwacht dus ook geen programma waarin mensen voor gek worden gezet of dronken worden gevoerd. Dit programma draait om de liefde en daarbij nemen we onszelf niet te serieus." Lees hier het hele interview met Lisa.

TLC en Discovery+

Het programma is al sinds 7 november 2022 te zien op HBO Max, maar alle niet-abonnees hoeven niet te treuren. Lisa Loeb meldt zojuist het goede nieuws op haar socials. "Goed nieuws: FBoy Island is vanaf vrijdag 3 februari elke week te zien op TLC. Vanaf volgende week vrijdag kan iedereen dus meezoeken naar de Fboys en de Nice guys. Die serie wil je niet missen", aldus de presentatrice. "En vanaf 3 februari kun je de serie ook nog een streamen op Discovery+." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lisa Loeb (@lisaloeb_)

Meer over