'Ik was vies van alles'

Louisa en Diva over Echte Meisjes in de Jungle

12 januari 2023 11:45 | reality | Door Irma Tomas

© Videoland
Het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is deze week begonnen op Videoland en dat levert ouderwets spektakel op. Wij spraken deelneemsters Diva en Louisa en zo te lezen houdt de laatste het niet heel erg lang vol dit seizoen.

In de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle geeft Louisa Esmee een flinke duw waardoor de laatste met een arm in het verband afgevoerd wordt. Betekent dat nu al het einde van Louisa in dit seizoen? De realityster lijkt er in dit interview zeker op te hinten. Diva ken je natuurlijk van The Bachelor waarin ze probeerde het hart van Tony jr. te veroveren. 

Vonden jullie het zwaar om te overleven in de jungle van Laos?
Louisa: "Het was heel avontuurlijk maar minder zwaar dan ik had verwacht. Je kreeg bijvoorbeeld gewoon eten. Ik had verwacht dat we ons eigen eten zouden moeten vangen."
Diva: "Ik vond het intens en bijzonder maar onvergetelijk."

Was er iets dat wel heel erg tegenviel?
Louisa: "De nachten waren heel zwaar omdat het zo warm was en wanneer het had geregend waren al je kleren de volgende dag nog nat. Bepaalde meiden waren ook heel heftig. Ze konden zomaar omslaan."

Lees ook ons interview met presentator Valerio Zeno

Wat hebben jullie het meeste gemist van thuis?
Louisa: M’n zoontje en m’n man, die staan bij mij op nummer 1. Toen ik m’n telefoon moest inleveren aan het begin, moest ik een potje janken, daar heb ik echt moeite mee gehad. We zaten sowieso met allemaal moeders in ons team. Maar gelukkig hadden we Diva bij ons, ons zorgenkindje."
Diva: "Ja, soms ben ik heel hulpeloos, dan heb ik een sterke vader nodig. Ik miste zelf m’n hond het meest van thuis. Ik heb een dobermann want ik ben vaak bang. Maar hier had ik een pitbull. Dat was Michella."
Louisa: "Wat ben ik dan, een chihuahua? Haha. Ik blaf én ik bijt."

Hebben jullie nog iets over jezelf geleerd tijdens deze hele expeditie?
Diva: "Heel veel. Ik ben opgegroeid met twee broers en die zeken me constant af door te zeggen dat ik niks kon. Met dit programma heb ik laten zien dat dat niet waar is. Qua kracht en uithoudingsvermogen heb ik nu het idee dat ik alles aankan."
Louisa: "Ik ben heel erg schoon van mezelf dus ik at daar niks. Ik was vies van de borden, van het bestek, van de kok. Op dag drie was ik al helemaal kapot van het niet slapen en eten. Op een gegeven moment zei iemand van de productie dat ik nu toch echt iets moest gaan eten omdat het anders fout zou gaan. Toen heb ik iets gegeten waar een vliegje inzat. Daar stond ik van te kijken. Dat zou ik normaal nooit hebben gedaan. Maar dat was ook de enige keer. Verder heb ik alleen geleefd op crackers en bananen."

Zijn jullie blij dat jullie hebben meegedaan?
Louisa: "Ik zou het zo nog een keer doen. Om mezelf goed te bewijzen."

Heb je dat nu nog niet gedaan dan?
Louisa: "Misschien niet, maar daar kan ik verder niks over zeggen."

Meer over