Camping runnen in Frankrijk

Louisa Janssen en partner Rowan krijgen een nieuw programma op TLC

21 juni 2023 12:22 | reality | Door Tessa Kok

© Discovery
Louisa Janssen is inmiddels niet meer van de buis weg te denken. De realityster maakte onlangs haar opwachting in The Passion, zong als Secret Singer in Secret Duets en is binnenkort samen met Michella Kox te zien in hun eigen serie op Videoland. Maar er komt nog meer aan!

Er is aangekondigd dat Louisa weer een nieuwe klus te pakken heeft met partner Rowan. Het stel krijgt namelijk een nieuwe tv-show op TLC.

Louisa & Rowan: Op De Camping

In hun nieuwe tv-show, Louisa & Rowan: Op de Camping, vertrekt het koppel samen met hun nichtje Johanna naar Frankrijk om te ontdekken of het leven als eigenaren van een camping voor hen is weggelegd. Ze zoeken het in de nieuwe programma verder dan hun vorige show, want daar stond het Gooische leven centraal. In het nieuwe programma zien kijkers of het hen lukt om een camping in Frankrijk te runnen. En zoals we wel gewend zijn van het duo, zal dat niet altijd even soepeltjes verlopen.

RTL Boulevard meldt dat Louisa zelf erg enthousiast is over het runnen van de camping, maar dat Rowan wel zijn bedenkingen heeft. Janssen geeft aan dat zij het nieuwe avontuur helemaal ziet zitten, omdat kamperen dichtbij haar hart ligt.

We hoeven niet lang meer te wachten tot we de avonturen van de twee kunnen bewonderen, want de show is deze zomer al te zien bij TLC. Een officiële startdatum is nog niet bekend.

Michella en Louisa Werken Mee

Louisa is binnenkort ook te zien op Videoland, samen met Michella Kox. Vanaf 17 juli is het mogelijk om het nieuwe programma van de twee vriendinnen te bekijken. In Michella en Louisa Werken Mee gaan de dames aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is. 

Meer over