Romantische reünie

Love Island-Amandine en Jules over verzoening: 'Er is weer gezoend'

16 augustus 2022 14:42 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het Love Island-avontuur van Amandine en Jules krijgt toch nog een romantisch staartje. De twee zijn namelijk terug in België en kunnen hun klik niet meer ontkennen.

In de auto bij YouTuber Nick Eshuis vertellen ze er van alles over.

Love Island 2022

Het liefdesavontuur van Amandine en Jules is er haast één voor in een boek. De twee vonden elkaar namelijk tijdens Love Island en het geluk leek even aan hun kant te staan. Tot Casa Amor zijn intrede deed en Jules besloot om niet vol voor zijn koppelpartner Amandine te gaan maar Lisa mee naar de villa te nemen. Daarop besloot Amandine vrijwillig haar koffers te pakken, Jules achterlatend. Lang verhaal kort: Jules kreeg spijt en kwam met hangende pootjes terug in België.

Jules en Amandine

Nu het voor allebei een beetje is bezonken, besluiten ze het toch nog een keer te proberen. "Ik heb eigenlijk direct gezegd van: 'Nee, het is klaar. Punt'. Maar toen heb ik gezien dat hij spijt had", zo blikt Amandine nu zelf terug. En de twee laten er geen gras over groeien. "In Nederland hebben we nog niet gezoend... maar in België wel. Het is dan ook de bedoeling dat het iets gaat worden." Wordt dus vast en zeker vervolgd.

Bekijk hier de video terug.

Love Island 2022 gemist? Lees hier alle berichten terug.

Meer over