Bijzondere confrontatie

Love Island-deelnemer Rick voelt Jotti aan de tand over Wesley Sneijder

20 juli 2022 13:21 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De 27-jarige Rick uit Love Island is pas net binnen, maar heeft nu al de villa flink op stelten gezet. De nieuwe bomshell vroeg namelijk op de man af aan Jotti hoe het nu zit tussen haar en Wesley Sneijder.

Eerder werd namelijk al duidelijk dat die twee een bijzondere geschiedenis hebben, zo weet ook Rick.

Rick in Love Island

Rick is de allereerste kandidaat die met wat voorkennis de villa is betreden, en dat steekt hij duidelijk niet onder stoelen of banken. Al bij het eerste gesprekje dat hij met de Vlaamse Jotti heeft, laat hij weten op de hoogte te zijn van iets belangrijks. "Als ik het goed begrijp, heb jij ooit met Wesley Sneijder gedatet", aldus Rick. Jotti is duidelijk not amused dat hij dit aanstipt. "Oeh. Ja, dat gaan we hier niet bespreken."

Jotti Verbruggen

Toch kan Rick het niet laten en probeert nog wat verder te vissen over de datinggeschiedenis van zijn huidige koppelpartner uit Love Island. Want hoe zit het nu precies tussen haar en de voormalig profvoetballer? Na flink wat aarzelen geeft Jotti er dan toch antwoord op: "Dat is mijn meest recente date. Maar dat is wel afgesloten, anders ben je hier niet." 

Bekijk hieronder het vrij gênante moment.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)


Love Island
is van maandag t/m zaterdag rond de klok van 20:00 uur te zien op Videoland. Niets missen? Houd deze pagina in de gaten.

Meer over