Hart onder de riem

Love Island-kijkers opgeschrikt door vrijwillige exit Lena en Imad

5 september 2023 11:22 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De Love Island-kijkers moeten het vanaf vandaag zonder Lena en Imad doen. De twee hebben namelijk besloten om vrijwillig op te stappen.

Dit tot grote shock van de kijkers!

Lees ook: Alles over Love Island 2023 

Lena in Love Island

Als Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de villa betreden, weet je dat het moment aangebroken is voor een nieuwe herkoppeling. Die van gisteren leek er een uit duizenden te worden. Althans, tot Lena aan het woord komt. De 25-jarige realityster voelt zich niet meer prettig in de villa en wil linea recta de handdoek in de ring gooien. 

"Ik ben een persoon die heel vaak aan een ander denkt en heel vaak bezig is met hoe iedereen zich in de groep voelt", zo maakt ze de groep duidelijk. "Ik denk dat het belangrijk is dat ik nu aan mezelf denk. Ik denk dat het beter is dat ik nu terug naar mijn hondjes ga."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)


Koppelpartner Imad

Voor met name haar koppelpartner Imad komt dit als een ware shock: het ging even niet lekker tussen de twee, maar om nu op te geven? Dat komt ook voor hem als een verrassing. "Ik zeg jullie eerlijk, ik had het niet zien aankomen", reageert hij met de tranen in zijn ogen. "Ik heb hier iemand gevonden die mij me goed heeft laten voelen en waar ik gevoelens voor heb. Zoals ik tijdens het laatste vuurkorf zei: als we moeten gaan, gaan we samen. Ik heb het gevoel dat ik alles al heb gewonnen."

Of er echter voor Lena ook meer inzit dan een goede vriendschap, is nog even de vraag. Zij hoopt zich terug in België vooral te richten op zichzelf. "Ik ben heel blij dat ik iedereen heb leren kennen. Maar ik heb het gevoel dat ik me binnen de villa niet verder kan ontwikkelen."

Online reacties

Lena kan met deze stoere keuze absoluut rekenen op de steun van de kijkers. Voor Imad is dat een ander verhaal.


Love Island is van maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland.

Meer over