Time to say goodbye!

Love Island-kijkers treuren om vrijwillig vertrek Amandine

2 augustus 2022 14:37 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De villa van Love Island is sinds gisteravond weer een inwoner armer. Na de alles veranderende Casa Amor besloot de 20-jarige Amandine namelijk haar koffers te pakken en het eiland te verlaten. En dat was niet voor niets.

Haar Love Island-avontuur ging namelijk met de nodige ups en downs.

Lees hier: Alles over Love Island 2022 

Love Island

Het liefdesavontuur van de pas 20-jarige Amandine, die al op het begin voor een spraakmakend moment zorgde, leek even over rozen te gaan. Zij en Jules hadden een goede klik en raakten week na week steeds iets meer aan elkaar gehecht. Tot Casa Amor kwam. Jules kwam toch tot de realisatie dat hij zich meer aangetrokken voelde tot Lisa met wie hij volgens eigen zeggen diepere gesprekken kon voeren.

Amandine (20)

Aan het einde van de afgelopen aflevering hakte Amandine dan ook voor zichzelf de knoop door: dit kon ze niet langer aanzien. Ze riep daarom iedereen bij elkaar om het nieuws te brengen: "Ik denk dat iedereen het wel zag aankomen. We zijn hier allemaal vanwege één reden en ik zit er iets te diep in om iemand nieuws te zoeken", maakte ze duidelijk. "En ik ben daar momenteel ook niet aan toe. Dan vind ik het nutteloos dat ik hier blijf voor spek en bonen, zeg maar. Dus ik ga jullie straks verlaten." 

Bekijk hier haar afscheid.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Hoewel veel kijkers de keuze van Amandine wel begrijpen, vinden ze het ook jammer. De meeste hadden deze oprechte deelnemer namelijk wel de overwinning gegund.

Love Island is van maandag t/m zaterdag rond de klok van 20:00 uur te zien op Videoland.

Meer over