'Niet alles geloven'

Love Island-Lena reageert op geruchten over 'agressieve' Imad

8 september 2023 14:46 | reality | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk

Kijkers van Love Island werden deze week verrast door de vrijwillige exit van het koppel Lena en Imad. Lena gaf als reden dat ze zich niet meer prettig voelde in de villa en dat ze even tijd voor zichzelf wilde nemen.  

Kort na de exit gingen er al geruchten dat Lena vertrokken zou zijn omdat Imad, haar koppelpartner, agressief was richting haar. In een interview met Grazia geeft ze daar nu duidelijkheid over.

Lees ook: Alles over Love Island 2023 

Leugens

“Normaal ga ik er nooit op in, maar er zijn bepaalde dingen gezegd die mij echt pijn doen”, vertelt ze. “Het zijn gewoon leugens. Mensen moeten niet alles geloven van wat er wordt gezegd. Er waren oprechte gevoelens en er was echt geen sprake van agressie. Dat was zeker niet aan de orde'', laat de realityster erover uit.

De echte reden van haar vertrek

Lena vertelt in gesprek met Grazia dat haar besluit om de villa te verlaten niet van de ene op andere dag kwam. ''Dat speelde al een paar dagen en dat stapelde zich uiteindelijk op. Ik had zoiets van: mijn plek is nu niet hier in de villa. Ik heb mijn vorige relatie om bepaalde redenen beëindigt en ik zag bepaalde patronen hiervan nu terug. Ik wil niet met de vinger wijzen, maar het voelde niet goed voor mij.''

Ze laat weten dat ze zich niet als zichzelf voelde. ''Ik was naar de achtergrond aan het verdwijnen, terwijl ik normaal niet zo ben. Ik merkte naarmate de dagen vorderde dat dat afnam. Mijn energie werd minder en ik herkee mezelf niet meer. Ik heb dus die stap genomen, omdat ik het niet meer zover wilde laten komen als toen.”

Contact met Imad

De realityster maakte eerder al via een post op haar Instagram duidelijk dat zij en Imad het niet verder gaan uitzoeken samen. Nadat ze de uit de villa waren vertrokken, hebben ze nog wel een aantal goede gesprekken met elkaar gevoerd. Tegen Grazia zegt ze daar nog het volgende over: ''Ik heb geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk te maken, zodat hij het begreep. Alles wat we hadden was oprecht, waardoor het pijnlijk was om er een punt achter te zetten. We wensen elkaar ook het beste, maar we hebben geen contact.”

Love Island is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op Videoland.

Meer over