Ranking

Love Island nadert ontknoping: Deze koppels hebben de meeste kans op de winst

9 augustus 2022 14:23 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Holly Mae Brood en Viktor Verhulst slopen gisteravond de Love Island-villa in voor de laatste herkoppeling van dit seizoen. Alleen welke stellen maken nu de meeste kans op de ware liefde én het geldbedrag van 25.000 euro? Wij blikken alvast vooruit.

Berichtje! De finale van Love Island 2022 is zaterdag 13 augustus vanaf 20:00 uur te zien op Videoland en Streamz.

Lees hier: Alles over Love Island 2022 

5. Raphaëlla en Merijn

Het Love Island-avontuur van de Brabantse 'lolbroek' Merijn liep nu niet bepaald over rozen. Nadat hij eerder al Sunita noodgedwongen uit zijn hoofd moest zetten, zag hij ook de ontwikkelingen met Imen stuklopen. De twee concludeerden - uit initiatief van Merijn - al vrij snel dat het toch niet meer dan een vriendschap is. Toch is hij nog niet naar huis en dat komt allemaal door een 'geniale' zet van de makers.

Op de valreep mocht hij nog op date met Raphaëlla. "Op de date heeft ze me heel erg verrast met het feit dat ze, buiten dat ze - net als ik - nogal een lokbroek kan zijn, ook een interessante en serieuze kant heeft." De kans lijkt echter klein dat het op tijd is om hiermee nog de winst te behalen. 

Raphaella en Merijn uit Love Island 2022
Raphaella en Merijn uit Love Island 2022

4. Imen en Nathan

Over 'te weinig tijd' gesproken, daar weten ook Imen en Nathan alles vanaf. Imen kwam voor de tweede keer naar Love Island om het hart van Merijn te veroveren, maar al snel moest ze toch concluderen dat dit hem niet ging worden.

Eventjes bij de pakken neerzitten, zat er niet bij. Al snel deed Nathan namelijk zijn intrede. En met succes! "Ik merk aan alles dat ik deze meid echt leuk kan vinden: de blikken, de vibe de energie", lichtte Nathan afgelopen uitzending zijn keuze voor Imen toe. Liefde? Misschien. De winst lijkt echter al vergeven aan een ander koppel.

Imen en Nathan uit Love Island 2022
Imen en Nathan uit Love Island 2022

3. Sunita en Mert

Waar Sunita dus in eerste instantie haar ogen had gericht op Merijn, bleek dit tijdens Casa Amor toch geen match made in heaven. De realityster voelde dat ze hem minder miste dan gehoopt en koos er daarom voor om haar hart open te stellen voor voormalig Love Island-winnaar Mert.

Gelukkig voor haar was (en is) dat wederzijds en lijken deze twee af te stevenen op een mooie derde plek. Waarom geen eerste? Er zijn kijkers die zich storen aan het soms 'kinderachtige' gedrag van Mert. Hierdoor vermoeden wij dat de volgende twee koppels net iets meer stemmen gaan krijgen.

Sunita en Mert uit Love Island 2022
Sunita en Mert uit Love Island 2022

2. Fé en Lennert

Als er een prijs zou zijn voor het meest stabiele koppeltje van Love Island 2022, zou die zonder twijfel naar Fé en Lennert gaan. Deze twee realitysterren hebben al sinds Fé als bombshell de villa betrad enkel nog oog voor elkaar. Je zou daarom denken dat ze die 25.000 euro al binnen hebben, maar niets is minder waar. Sommige kijkers twijfelen of het echt liefde is tussen deze twee óf lust, waardoor de winst nog wankel is.

Fé en Lennert uit Love Island 2022
Fé en Lennert uit Love Island 2022

1. Jotti en Cas

Ook is de winst van Fé en Lennert wankel vanwege Jotti die inmiddels het hart van de kijkers heeft veroverd. Bij de laatste stemming kwam zij als overtuigende winnaar uit de bus op de vraag 'wie de kijkers het meeste kans op de ware liefde gunt' en dat is niet voor niets. Zij en Cas zijn sinds Casa Amor onafscheidelijk en er lijken hier en daar al wat vlindertjes te komen. Iets wat de kijker ook niet ontgaat. Het overgrote meerderheid op Twitter lijkt ook in de laatste ronde hun stem uit te brengen op dit koppel.

Jotti en Cas uit Love Island 2022
Jotti en Cas uit Love Island 2022

Love Island is iedere maandag t/m zaterdag rond 20:00 uur te zien op Videoland.

Meer over