Wat?

Love Island verrast met maar liefst vier exits tegelijkertijd

12 september 2023 20:45 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Aangezien aanstaande zaterdag de finale van Love Island al plaatsvindt, regent het momenteel exits. In deze aflevering moesten maar liefst vier kandidaten tegelijk naar huis.

Let op: spoilers!

Lees ook: Alles over Love Island 2023 

Love Island

Als Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de villa binnenkomen, weet je, zowel als Love Island-kandidaat als kijker, al genoeg: het is weer tijd voor een exit. In deze aflevering was dat echter niet zomaar één exit; er moesten maar liefst vier deelnemers tegelijk hun spullen pakkken.

De eerste twee afvallers waren te verwachten, want Daphné, Zoë en Naomi hadden hun pijlen gericht op dezelfde jongen: Thijn. De vraag was alleen: wie vond deze 20-jarige realityster nu eigenlijk het leukst? Bij de allesbepalende herkoppeling besloot hij dat het antwoord op die vraag 'Naomi' was, waardoor zowel Zoë als Daphné naar huis gestuurd werden.

Daphné en Zoë in Love Island 2023
Daphné en Zoë in Love Island 2023

Onverwachte dubbele exit

Toch krijgt zijn romantische avontuur geen prettig einde. Dat was namelijk nog niet alles. De deelnemers kregen ook de kans om het koppel aan te wijzen dat volgens hen de meeste kans heeft op ware liefde. Na een bijna unanieme stemronde bleek dat Kimmy en Kengi te zijn. Ze hoefden gelukkig niet naar huis, maar kregen wel alle macht in handen.

Het stel moest een koppel aanwijzen dat volgens hen juist de minste kans heeft op ware liefde. Hun keuze viel op Naomi en Thijn, wat betekende dat ook zij gedwongen werden om hun avontuur op Love Island voortijdig te beëindigen.

Naomi en Thijn in Love Island 2023
Naomi en Thijn in Love Island 2023


De koppels die daarom momenteel nog in race zijn, zijn Kimmy & Kengi, Jonna & Nycole, Job & Nathalia, Gabri & Junar en Kevin & Lot. 

Benieuwd wie van hen de finale wint? Love Island is nog t/m zaterdag dagelijks om 20:00 uur te zien op Videoland.

Meer over