In de spotlights

Love Island-Rick neemt het op voor Gideon: 'Jij bent een strijder'

25 juli 2022 16:15 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De pas net uit Love Island-gekomen Rick heeft het opgenomen voor 'zijn maatje' Gideon. Hij vindt het namelijk onterecht dat hij behoorlijk wat kritiek krijgt van de kijkers.

Er blijkt namelijk veel meer aan de hand dan op tv is uitgekomen.

Lees ook: Love Island-deelnemer Gideon openhartig over zijn vitiligo 

Realityprogramma

Love Island-deelnemer Tene stond afgelopen uitzending voor een lastige keuze: ze moest namelijk kiezen tussen 'nieuwkomer' Rick en 'haar koppelpartner' Gideon, waarna die eerste voordat hij het wist alweer zijn koffers moet pakken. Sindsdien gaat het op social media flink los over Gideon, die amper een greintje dankbaarheid kan tonen. Kijkers zijn duidelijk niet te spreken over zijn gedrag en zijn hem daarom ook liever kwijt dan rijk.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Rick uit Love Island

De afgevallen Rick vindt al die reacties maar overdreven, zo stelt hij nu op social media. Hij neemt het juist op voor Gideon. "Gideon maatje, ik lees hier dat je veel shit over je heen krijgt en ik post deze foto om je sterkte te wensen. Wij hebben elkaar goed gesproken en ik snap dat je niet lekker in je koppel zit, omdat er iets is gebeurd dat niet op tv uitgezonden is", schrijft hij. "Ook zie ik dat veel mensen vinden dat jij de kans aan mij had moeten geven maar daar ben ik het niet mee eens. Ook jij bent daar voor jezelf." 

Nieuwe bombshells

Hij kan alleen maar hopen dat er nog een leuke vrouwelijke bombshell voor Gideon de villa inloopt. "Jij bent een superlieve en bescheiden jongen", vervolgt Rick. "Jij bent zo sociaal dat je een vriendschapskoppel koos, terwijl je eigenlijk een andere dame in de villa leuker vond. Maar je gunde het de andere jongen ook, dus je koos voor de groep in plaats van jezelf. Wat jij dus absoluut niet bent is een arrogante gozer die zich zonder reden zit aan te stellen. Jij bent een strijder, ik hoop dat je je plezier weer vindt in de villa en dat er een toppertje voor jou naar binnenloopt."

Lees hier zijn complete bericht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rick (@rickdekkernl)

Love Island is van maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland. Niets missen? Houd deze pagina dan in de gaten.

Meer over