Liefdesavontuur

Love Island-sterren Fé en Lennert zetten volgende stap

9 februari 2023 10:14 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Hoewel aanstaande vrijdag pas de Love Island Valentine's Reünie te zien zal zijn op Videoland, hebben twee sterren uit de afgelopen reeks nu al nieuws. Fé en Lennert gaan namelijk samenwonen!

De twee lovebirds maken het nieuws bekend met wat zoete fotootjes op Instagram.

Lees ook: Hangt er haat of liefde in de lucht? De eerste beelden van de Love Island Valentine’s Reunion 

Love Island

Als er in het afgelopen seizoen van Love Island een prijs zou zijn uitgereikt aan het meest stabiele koppeltje, had die zonder twijfel naar Fé Bolleboom en Lennert Egghe gegaan. De twee hadden sinds Fés komst in de villa als ware bombshell enkel nog oog voor elkaar. De 25.000 euro leek dan ook binnen hun handbereik, maar niets was minder waar. De fijne geldprijs ging uiteindelijk naar Jotti Verbruggen en Cas Hooijer, die het publiek in mum van tijd wisten te overtuigen van hun liefde voor elkaar.

Fé en Lennert

Bijna zes maanden na de ontknoping ziet het geheel er heel anders uit. Jotti en Cas zijn namelijk alweer uit elkaar en dat terwijl Fé en Lennert toe zijn aan de volgende stap: samenwonen! "Van de Love Island-villa naar ons eigen paleisjes. Een nieuw hoofdstuk dat zich zal afspelen in... België", aldus Fé op haar Instagram. "Super excited."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@febolleboom)


Rustig aan

Kort na hun deelname moesten ze hier nog niet aan denken. Ze vertelden toen in een interview openhartig dat ze het rustig aan wilden doen. "Bij een ander Love Island-koppel - dat uit elkaar is gegaan (Job en Esmee, red) - zag je gewoon dat zij te snel wilden bewegen. Zij gingen vrij snel samenwonen. Wij denken daarom dat het wel even verstandig is om te wachten", aldus het koppel in september 2022. Blijkbaar is het moment nu aangebroken om die stap wel te zetten. 

Love Island Valentine's Reunion is vanaf 10 februari 2023 te zien op Videoland.  

Meer over