Einde verhaal voor Mehti

Love Island-villa opgeschrikt door onverwachte exit

20 juli 2022 13:42 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
De Love Island-villa is weer een inwoner armer. Gisteravond moest namelijk de 26-jarige Mehti als tweede bewoner zijn spullen pakken.

Dit tot groot ongeloof en verdriet van de Islanders zelf.

Lees ook: De eerste afvaller van Love Island 2022 is bekend 

Love Island

Hoewel het realityprogramma Love Island nu eenmaal bekend staat om zijn vele twists en onverwachte wendingen, is één ding altijd duidelijk: als presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst zich laten zien, moet er vaak iemand naar huis. Zo ook gisteravond, toen 'bombshell' Rick onverwacht alle touwtjes in handen kreeg. 

26-jarige Mehti 

De nieuwe vrijgezel mocht namelijk zijn koppelpartner kiezen en de jongen die dan als single overbleef, moest direct zijn koffer pakken. Uiteindelijk viel Ricks keuze op Jotti Verbruggen en kwam er dus officieel een einde aan het Love Island-avontuur van 'haar koppelpartner' Mehti. Hij meldde zich aan voor het programma om zijn eerste echte liefde te vinden, maar die kans is hij dus nu mooi misgelopen. Ondanks zijn goede band met Jotti.

Zichtbaar aangeslagen

Zijn exit kwam zo onverwacht dat het bij zowel hem als zijn medebewoners niet in de koude kleren ging zitten. Achteraf blikt hij dus ook zichtbaar aangeslagen terug. "Ik had Jotti nog wel beter willen leren kennen, maar voor haar gaat het nog door. Ze moet nu gewoon voor haar eigen geluk gaan. Als dat met iemand anders is, kan dat altijd. Helaas houdt het hier voor mij op." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Love Island is iedere maandag t/m zaterdag te zien op Videoland. Op de hoogte blijven? Houd deze pagina dan in de gaten.

Meer over