Op bezoek

Maakt Nadège een comeback in Chateau Meiland?

9 oktober 2023 11:46 | reality | Door Esther Hut

© SBS

Tot een aantal jaar terug was Nadège Coffinet ook één van de vaste gezichten van Chateau Meiland, maar toen de familie besloot terug te verhuizen naar Nederland was het contact met de Franse huishoudster aardig bekoeld. Maar nu lijkt de Française haar comeback te maken in de serie. 

Ze heeft namelijk al een bezoekje aan ons landje gebracht.

Ziek

Maar de familie Meiland had een tijd weinig tot geen contact met hun oud-huishoudster. Totdat gegin 2022 bleek dat Nadège erg ziek was en de familie Meiland contact met haar opnam en haar hielp in deze zware tijd. Ze beloofden haar naar Nederland te halen als ze beter was. En aan die belofte hebben Martien en Erica zich gehouden. 

Op pad met de Meilandjes

Onlangs bracht de Française namelijk een bezoekje aan Nederland en werd ze door de familie meegenomen naar toeristische trekpleisters als de Zaanse Schans en Volendam. De oud-huishoudster laat aan Telegraaf weten genoten te hebben van haar tijd hier.

“Het was zo leuk om iedereen te zien. Ik had meteen weer een klik met Martien. En wat is Nederland ontzettend mooi. We hebben veel gewandeld, vooral in Volendam heb ik zoveel bijzonders gezien. Alleen al de klederdrachten.”

“Ik ben weer helemaal gezond en kan alles aan. Daarom heb ik dubbel genoten van de dagen die ik in Nederland was. En ik heb geslapen in Code Rosé, de B&B van Martien en Erica in Noordwijk. Ze hebben er echt iets prachtigs van gemaakt.”

Comeback

De Meilandjes zitten midden in het negende seizoen dat nu op tv te zien is en het kan natuurlijk niet anders dat het bezoekje van Nadège is vastgelegd met de camera. Of we haar dit seizoen nog gaan zien in Chateau Meiland of in een volgend seizoen is nog niet duidelijk. Maar zeker is wel dat haar comeback aanstaande is.  

Chateau Meiland is elke maandagavond te zien om 20:30 uur op SBS6.

Meer over