Married at first sight

MAFS-Arjan wil aan de slag als trouwambtenaar

17 mei 2022 19:42 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Arjan is na zijn desastreuze deelname aan Married at first sight het vertrouwen in de liefde nog niet verloren. Sterker nog: de bloemist wil aan de slag als BABS. 

RTL Boulevard sprak Arjan over zijn beslissing Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) te worden. Wat blijkt: het was altijd al een droom van hem.

Begeleiden

Arjan vindt het een eervolle taak: "Wat is er nou mooier om ceremonies te kunnen begeleiden. Ceremoniespreker te zijn. BABS te zijn. Hopelijk bij een gemeente te kunnen aansluiten en dan de hele diversiteit van homo- en heterohuwelijken en verschillende nationaliteiten. Als ik dat kan... Ik vind het fantastisch."

Arjan & Maurice

Zelf had Arjan minder mazzel met het huwelijk. Hij was door de matchmakers van Married at first sight gekoppeld aan Maurice, maar al bij het zien van zijn aanstaande man voelde Arjan dat 't niks ging worden. Hij kreeg aan de lopende band zulke ernstige paniekaanvallen dat hij daags na de bruiloft besloot zich terug te trekken uit het programma. Arjan sluit 9 juli zijn eerste huwelijk.

Meer over