1 jaar getrouwd

MAFS-bruidspaar Astleigh en Rowan viert de liefde

14 september 2022 13:12 | reality | Door Marjolein Vos

© Nander de Wijk RTL
Een mijlpaal voor misschien wel het zoetste koppel uit het laatste seizoen van Married at First Sight. Astleigh en Rowan vieren vandaag hun trouwdag.

Net als Sonny en Dylan vonden ook Rowan en Astleigh de liefde in het programma tussen alle juice door. Vandaag viert het koppel hun trouwdag op Instagram.

Cupido

Dat Cupido ook raak kan schieten in dit soort programma's blijkt wel uit de Instagrampost van Rowan. "1 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. 1 jaar van lachen en genieten. 1 jaar van kietelen en knuffels. 1 jaar van stappen maken voor ons samen. 1 jaar van ontzettend veel liefde. Ik hou van je en op naar de volgende 100 jaar", deelt ze met haar volgers.

Mag ik deze dans van u?

Ook Astleigh laat deze dag niet zomaar voorbij gaan. Bij een video schrijft hij: "Vandaag 1 jaar getrouwd! Wat is dit jaar ontzettend snel voorbij gevlogen. Je maakt me blij en haalt het beste in mij naar boven. Elke dag weer doen we keihard ons best om ons geluk in stand te houden en als we zo doorgaan zoals we nu doen dan worden we vast en zeker heeeeel oud en gelukkig." In de video zien we onder meer de openingsdans, een romantische date tijdens de honeymoon, het echte aanzoek van Astleigh wat gepost werd in juli dit jaar en wat gezellige foto's van het stel.

Op dit moment loopt de Videoland-serie Married at First Sight: Match or Mistake. Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland

Meer over