'Stond versteld'

MAFS-matchmaker hint op grote verrassing in finale

31 maart 2022 11:34 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Op dinsdag 10 en woensdag 11 mei is het dan eindelijk zover: de grote ontknoping van Married at First Sight 2022. Volgens Liselotte, een van de matchmakers van dit seizoen, kan die nog weleens gaan verrassen.

Over welk koppel ze het heeft, blijft de vraag.

Married at First Sight

Hoewel we nog diverse afleveringen van Married at First Sight te gaan hebben, geeft relatiedeskundige Liselotte Visser aan Margriet al een tipje van de sluier weg over de finale. "Er komt nog wel een verrassing", verklapt ze. "Ik werd zelf ook verrast door wat er gebeurde, een onverwachte ontknoping. Ik denk dat kijkers nog weleens versteld kunnen staan van de uitkomst."

Arjan en Maurice

Diezelfde verbijstering had zij ook bij het drama rondom Arjan en Maurice. "Ik ben al bijna veertig jaar psycholoog, maar wist niet wat ik meemaakte", vertelt ze nu openhartig. "Tijdens de huwelijksceremonie waren de signalen eigenlijk alleen maar goed. Bij de eerste dans gingen bij mij wel de alarmbellen een beetje rinkelen, daar klopte iets qua lichaamstaal niet. Maar ik dacht dat dat alleen te maken had met dat het Arjan allemaal even te veel werd en dat hij overprikkeld was, niet dat hij Maurice niet leuk vond."

Reactie van kijkers

Dat kijkers meeleven en balen als een match niet slaagt, begrijpt ze enigszins wel. Maar over dat MAFS-fans zo ver gaan dat ze Maurice zelfs bestoken met doodsbedreigingen, is ze duidelijk. "Ik vind het overdreven. Kom op zeg, verdriet hoort bij het leven. Bij zo’n zoektocht hoort ook afwijzen en afgewezen worden. Het is een experiment, het kan slagen en het kan niet slagen. Ik vind de kijkers ontzettend streng. Ga er zelf maar eens staan."

Married at First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL4. Vooruitkijken is mogelijk via Videoland.

Meer over