Die zag je niet aankomen

MAFS-Suzanne en Bastiaan nemen een onverwachte stap in hun relatie

14 maart 2024 10:28 | reality | Door Esther Hut

© RTL

Eigenlijk loopt het vanaf het begin al niet echt gesmeerd tussen Suzanne en Bastiaan in Married at First Sight. De twee lijken soms een mismatch, maar ze hebben samen nu iets heel rigoureus ondernomen. Een stap die je niet zag aankomen.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Married at First Sight

In de nieuwste afleveringen van Married at First Sight, die al vooruit te kijken zijn op Videoland, is te zien dat de koppels bij elkaar komen tijdens de koppelsweek. Een hele week kletsen, spelletjes doen, in de jacuzzi zitten en hopelijk elkaar beter leren kennen in een villa in Noordwijk.

Bij Jerney en Jeffrey en Jeppe en Jantine spat de liefde ervan af. Terwijl het huwelijk van David en Kim in zwaar weer zit. Suzanne en Bastiaan gaven eerder al aan dat ze beide “de vonk” misten en naar het koppelsweekend zijn gekomen om er wat luchtigheid in te brengen.

Bijzondere opdrachten

Luchtigheid is er zeker, want tijdens een spel waar koppels punten kunnen verdienen door zoveel mogelijk opdrachten te doen krijgen Suzanne en Bastiaan een goed idee. Ze vinden namelijk dat ze te weinig punten krijgen voor de opdrachten die ze moeten doen (zoals in de zee springen en paaldansen aan een lantaarnpaal) en willen juist iets ding doen waar ze meteen de volle punten voor krijgen.

Tatoeage

Helemaal onderaan de lijst staat dat de stellen samen een een tattoo kunnen zetten met elkaars letter. En als er één ding is die je niet zou verwachten bij Bastiaan en Suzanne is dat het wel. Maar het stel is lekker impulsief en besluit toch de tattooshop in te lopen. Voor Bastiaan is het zelfs zijn eerste tattoo en hij is dan ook best wel nerveus.

Beide zetten elkaars eerste letter op hun arm en zo lijkt deze opdracht ze toch wat dichter bij elkaar te brengen. Of ze met deze beslissing ook de meeste punten bij elkaar hebben gesprokkeld kun je zien in aflevering 20 op Videoland of volgende week woensdag 20 maart op RTL4.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Daarnaast kun je een week vooruit kijken op Videoland

Meer over