Surprise!

Makers Big Brother 2024 onthullen weer vijf nieuwe deelnemers

16 januari 2024 08:46 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen / Rob Jacobs
Als er één programma bewijst dat er in slechts één aflevering een hoop kan gebeuren, is het Big Brother wel. De makers onthulden maandagavond direct vijf nieuwe inwoners. Hoog tijd dus voor een voorstelrondje.

Zij voegen zich bij de acht eerder onthulde deelnemers van Big Brother.

Lees ook: Alles over de bewoners van Big Brother 2024 

Tom (31) - Burcht (BE)

Het lijkt erop dat de makers van Big Brother één duidelijke eis hadden: je moet er alles aan willen doen om te winnen. Dit geldt immers niet alleen voor de eerder onthulde deelnemers, maar ook voor de 31-jarige Tom uit Burcht. In het dagelijkse leven probeert hij zijn tijd zo goed mogelijk te verdelen tussen zijn twee banen, de zorg voor zijn zoontje, zijn passie voor sport en zijn sociale contacten. De levenservaring die hier bij is komen kijken, wil hij nu inzetten om met de overwinning naar huis te gaan.

Tom in Big Brother 2024
Tom in Big Brother 2024

Karen (32) - Aarschot (BE)

Waar sommige deelnemers misschien slechts een paar afleveringen hebben gezien voordat ze zich inschreven, geldt dat niet voor de 32-jarige Karen. Zij zit jaarlijks aan de buis gekluisterd. Alleen iedere keer weer vroeg ze zich af hoe ver ze het eigenlijk zou schoppen. Een goede vraag die ze dit jaar eindelijk kan gaan beantwoorden. Haar grootste uitdaging? Het gemis van haar telefoon. Ze is behoorlijk verslaafd.

Karen in Big Brother 2024
Karen in Big Brother 2024

Danny (53) - Roosdaal Pamel (BE)

Tom en Karen krijgen onder meer concurrentie van de 53-jarige Danny, de oudste deelnemer tot nu toe in de groep. In het dagelijkse leven verdient hij de kost als politie-inspecteur die gerechtsdeurwaarders begeleidt. Hij is volgens eigen zeggen scherp, fanatiek, doeltreffend en heeft dan ook maar één doel: winnen. Dat hoopt hij te bereiken door op momenten vrolijk en positief te zijn, maar als het erop aankomt hard en tactisch het spel te benaderen.

Danny in Big Brother 2024
Danny in Big Brother 2024

Ariana (36) - Soest (NL)

Voor de 36-jarige Ariana uit Soest maakt het vast ook niet uit wie haar concurrenten zijn. Deze zelfverzekerde en goedlachse dame staat sowieso wel sterk in haar schoenen en laat zich dan ook door niets of niemand tegenhouden. Zelfs het feit dat ze stottert is voor haar geen reden om niet te willen of kunnen deelnemen. Juist niet! Ze hoopt met haar deelname haar mede-stotteraars te inspireren om hun dromen altijd na te jagen.

Ariana uit Big Brother 2024
Ariana uit Big Brother 2024

Randy (29) - Amsterdam (NL)

Als de deelnemers een lastige dag hebben, kunnen ze vast gauw terecht bij de 29-jarige Andy uit Amsterdam. Hij is volgens eigen zeggen een relaxte knuffelbeer die hoopt voor zijn medebewoners een verbinder te zijn om zich zo onmisbaar te maken. Wie alleen denkt dat Randy een behoorlijk rustig type is, heeft het mis. Hij heeft immers ook een prettig gestoorde kant die men in de loop van de tijd zeker zal ontdekken. 

Randy in Big Brother 2024
Randy in Big Brother 2024

Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over