Geef je op

Opgelet: Makers Ex On The Beach: Double Dutch op zoek naar kandidaten

21 juli 2022 14:02 | reality | Door Judith Regeling

© MTV/Videoland
Heb je altijd al willen genieten van zon, zee en strand... met je ex óf zelfs exen? Pak dan nu je kans. De makers van Ex On The Beach: Double Dutch zoeken namelijk kandidaten voor een gloednieuw seizoen.

Let op: je moet de druk van de Tablet of Terror natuurlijk wel aankunnen.

Ex On The Beach: Double Dutch

Het huidige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch mag dan nog in volle gang zijn, maar de makers laten er geen twijfel over bestaan: er komt een nieuwe reeks. "Het strand wordt schoongeveegd, de bedjes worden ingeklapt en de Tablet of Terror ligt nog maar net aan de oplader, en tóch zijn wij al aan het kijken naar welke sexy singles nog meer dit paradijselijke avontuur aan durven te gaan." 

Nieuwe kandidaten

De makers zoeken alleen nog één ding: een nieuwe lading aan sexy singles uit zowel Nederland als België! "Denk jij een vakantie vol dates, drama en spoken uit het verleden aan te kunnen? Of ben je op zoek naar de ultieme zomerliefde? Dan zoeken wij jou misschien wel voor een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch", aldus de oproep.

Exen

Wel is één ding belangrijk: je mag als potentiële partner niet je exen inlichten over je deelname. Niemand mag namelijk op de hoogte zijn van jouw aanmelding. Ook niet stiekem dus. Ben je alsnog geïnteresseerd? Hier kun je je aanmelden.

Meer over