Seizoen 10

Makers van Ex on the Beach: Double Dutch zoeken nieuwe singles

6 juli 2023 18:30 | reality | Door Tessa Kok

© MTV
Het negende seizoen van het spraakmakende programma Ex on the Beach: Double Dutch is nog in volle gang, maar er is alweer een nieuwe reeks onderweg. De makers van het programma zijn namelijk voor een gloednieuw seizoen op zoek naar nieuwe singles uit Nederland en België.

Dat valt te lezen op de website van MTV

Seizoen 10

Op de website van MTV wordt bevestigd dat er een nieuw seizoen gemaakt gaat worden. MTV roept singles op om zich aan te melden voor de nieuwe realityreeks. ''Smul jij van drama? Durf jij de confrontatie aan te gaan met de Tablet of Terror? Of ben je opzoek naar dé ultieme zomerliefde? Dan zoeken wij jou misschien wel voor het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch!'', luidt de oproep op de website.

Nieuwe singles

De oproep gaat verder: ''De Tablet of Terror is nog bezig de singles van dit seizoen een helvakantie te bezorgen, maar is nu al op zoek naar nieuwe sexy singles. Voel jij je aangesproken en denk jij een vakantie met jouw ex te kunnen overleven?'' Dan kun je jezelf nu opgeven voor het nieuwe seizoen. Aanmelden kan hier. ''Misschien lig jij in de verre toekomst ontspannen op een tropisch strand en is de enige vraag die door je hoofd speelt: welke EX is nEXt?!'', sluit MTV mee af.

Wanneer het tiende seizoen op televisie zal verschijnen, is nog niet bekend. Wordt vervolgd!

Het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is momenteel elke zondag om 22:00 uur te zien op MTV. 

Meer over