Singles gezocht

Makers van Winter Vol Liefde zoeken singles voor een eventueel derde seizoen

9 april 2024 15:50 | reality | Door Tessa Kok

© RTL
Het tweede seizoen van Winter Vol Liefde moet nog beginnen, maar de makers van het programma zijn nu al op zoek naar singles voor een eventueel derde seizoen. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van Blue Circle Casting.

Winter Vol Liefde

Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde was een groot succes. Het progamma wist week na week hoge kijkcijfers te scoren. In het realityprogramma gaan singles die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland op zoek naar de ware liefde.

Het tweede seizoen wordt eind dit jaar pas verwacht, maar de makers zijn nu alweer bezig met een eventueel derde seizoen.

Singles gezocht

De kandidatenoproep luidt als volgt: ''Voor het eventuele derde seizoen van: ‘Winter Vol Liefde’, een televisieprogramma (van de makers van ‘B&B Vol Liefde’) zoeken wij single Nederlanders die wonen/werken in landen met een winters karakter. Het zijn enthousiaste personen die hun droom hebben nagejaagd, en hun leven nu graag met een Nederlandse partner willen delen.''

Uit de oproep blijkt dat vrijgezellen met verschillende beroepen zich kunnen aanmelden. Van een vrijgezelle B&B/pension/hotel-eigenaar tot een skischool-houder, makelaar of eigenaar van een café of restaurant. Het kan ook gaan om iemand die als manager werkt of outdoor activiteiten organiseert in landen met een winters karakter. De beroepen kunnen dus vrij uiteenlopend zijn, maar om mee te doen is het wel belangrijk dat je echt op zoek bent naar de liefde. 

Aanmelden als single voor een eventueel derde seizoen is hier mogelijk.

Meer over